24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі поліцейські спіймали хлопця, який робив «закладки» з наркотиками

У Житомирі поліцейські спіймали хлопця, який робив «закладки» з наркотиками

  • 20 січня, 2020 14:11
Правоохоронці затримали у Житомирі 23-річного хлопця, який робив закладки з наркотиками. Клієнтів він шукав за допомогою месенджерів. Про це «Журналу Житомира» розповіли у поліції області.

Як було встановлено, житомирянин шляхом переписки у мобільному додатку отримував замовлення та здійснював розповсюдження заборонених речовин. Про місця залишених ним «закладок» він повідомляв замовникам за допомогою геолокації та фото. 

Оперативники затримали 23-річного житомирянина під час залишення у потаємних місцях так званих «закладок». Поліцейські також провели огляди кількох десятків таких схованок та вилучили заготовлені пакуночки.
 

«Викриття такого виду злочинів вимагає кропіткої роботи та терпіння, адже «кур’єри» вкрай обережні, а канали зв’язку при найменшій підозрі у викритті моментально зникають. Клієнтів такі «магазини» знаходять за допомогою рекламних повідомлень, що розсилаються чат-ботами. Таким же чином знаходять і розповсюджувачів наркотиків», – розповідає т.в.о. начальника УПН ГУНП Максим Янушевський. 


Нині 23-річному хлопцю оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Поділитись

Новини по темі: