28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Вбили за нагрудні значки і закопали в сараї: на Житомирщині розкрили жахливий злочин

Вбили за нагрудні значки і закопали в сараї: на Житомирщині розкрили жахливий злочин

  • 16 січня, 2020 14:53
У Житомирській області 59-річного чоловіка позбавили життя через нагородні значки і жетони радянських часів. Подія сталась в Олевському районі на початку січня, поліцейські затримали чоловіків, які підозрюються у вбивстві.

Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

15 січня до Олевського відділення поліції звернулась жителька селища Нові Білокоровичі із заявою про безвісне зникнення свого 59-річного дядька. За її словами, чоловіка вже з тиждень ніхто у селі не бачив, удома його теж немає. 
 

"У ході першочергової перевірки ми опитали жителів селища і дійшли висновку, що востаннє розшукуваного чоловіка бачили біля одного із домоволодінь цього ж села. Обійстя орендували співмешканці, які приїхали до нас з Київщини з трьома неповнолітніми дітьми. У громадянського подружжя гостював і їх товариш із Рівненщини. За зібраними свідченнями, вказані громадяни офіційно ніде не працювали, натомість були небайдужими до спиртного", - розповів начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин.


Як з’ясувалося, ще 7 січня односельчанин прийшов до їх обійстя із пропозицією придбати у нього нагородні значки і жетони радянських часів. Попередньо відомо, що він розмовляв із 25-річним товаришем сім'ї. Він і завдав чоловікові тілесні ушкодження, від яких той спочатку знепритомнів, а згодом помер. 

"Уже наступного дня тіло загиблого чоловіки-мешканці обійстя закопали усередині приміщення, де його під час слідчих дій і виявили правоохоронці", - інформує поліція. 

Обох чоловіків, обґрунтовано підозрюваних у тяжкому злочині, поліцейські затримали. У рамках досудового розслідування умисного вбивства (ст.115 ККУ) поліцейські встановлюють усі обставини та визначають ступінь вини кожного із мешканців будинку. Винуватцям може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.



Поділитись

Новини по темі: