29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Молоді гопники грабували вночі житомирян: їм загрожує до 6 років в'язниці

Молоді гопники грабували вночі житомирян: їм загрожує до 6 років в'язниці

  • 9 січня, 2020 15:26
Поліцейські розшукали та затримали двох хлопців, які грабували перехожих на вулицях Житомира. Пограбування сталися в грудні минулого року, а затримали злочинців 8 січня. Про це "Журналу Житомира" розповіли у Головному управлінні Нацполіції Житомирщини.

"Першим про пограбування до поліції повідомив 30-річний житомирянин. Інцидент стався 15 грудня близько 3-ї ночі на одній із вулиць міста. Тоді між ним та двома невідомими зав’язалася розмова, яка згодом переросла у конфлікт. За словами потерпілого, у ході сутички незнайомці нанесли йому декілька ударів, після чого відібрали мобільний та подалися у невідомому напрямку", - інформують правоохоронці.

Згодом до поліції звернувся ще один потерпілий. 36-річний чоловік розповів про схожий інцидент тієї ж ночі. За його словами, двоє невідомих підійшли до нього поблизу одного із супермаркетів Житомира, побили та відібрали телефон і срібний ланцюжок. 

За обома фактами правоохоронці розпочали досудове розслідування. 
 

"У ході слідчо-розшукових заходів оперативники встановили місце збуту викраденого, а згодом і осіб, причетних до нічних пограбувань. Ними виявилися 21-річні парубки – жителі обласного центру", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


У скоєному молодики зізналися. Правова кваліфікація подій – ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням на строк від 4 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: