23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція впіймала грабіжника зі стажем, що скоїв розбійний напад на жінку

Поліція впіймала грабіжника зі стажем, що скоїв розбійний напад на жінку

  • 4 грудня, 2019 11:55
Уночі 3 грудня у Коростені у на жінку напав невідомий чоловік, побив і забрав сумку. Події розгортались неподалік автостанції, коли потерпіла поверталась додому з нічного поїзду, яким дісталась райцентру зі столиці. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Я навіть незчулася, як хтось напав на мене ззаду і повалив на землю. Побачила металевий лом над своєю головою і, зрозумівши, що нападник цілить ним у мене, почала чимдуж пручатись і підняла галас, щоб хоч хтось мене почув і врятував", - розповідає 50-річна жінка. 


Незнайомець відібрав у жінки сумку із грошима та пакети з харчами, після того втік. 

Поки подію документували працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділу поліції, черговий наряд сектору реагування патрульних, з’ясувавши прикмети і напрямок руху підозрюваного, почали обстеження навколишніх вулиць. Буквально за квартал поліцейські побачили чоловіка, схожого на розшукуваного, із пакунками у руках. Потерпіла одразу упізнала у ньому свого кривдника та відібрані у неї речі. 



Про затриманого 32-річного чоловіка відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за низку тяжких злочинів, у тому числі за розбійний напад, і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Офіційно він ніде не працював. Зараз він також є обвинуваченим у крадіжці, справа нині розглядається у суді.

У рамках нового кримінального провадження чоловіка перевіряють на причетність до інших злочинів. Нині він під вартою. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: