28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині п'яний водій маршрутки за 300 грн намагався відкупитись від поліцейських

На Житомирщині п'яний водій маршрутки за 300 грн намагався відкупитись від поліцейських

  • 28 листопада, 2019 10:57
У Житомирській області поліція затримала водія, який керував рейсовою маршруткою у стані алкогольного сп'яніння. Щоб уникнути покарання, чоловік намагався дати правоохоронцям хабар.

Як стало відомо "Журналу Житомира", події розгорталися 27 листопада на автодорозі Київ – Ковель.

"27 листопада, о 15 годині 30 хвилин, спецлінії 102 надійшло повідомлення, що автодорогою "Київ – Ковель" рухається маршрутний транспортний засіб, водій якого знаходиться за кермом, ймовірно, в стані сп'яніння. Транспортний засіб патрульні виявили на АЗС, опитали пасажирів та запропонували водієві пройти перевірку на місці", - повідомляє патрульная поліція Житомирщини.

В присутності двох свідків, чоловік відмовився від освідування на стан алкогольного сп'яніння та з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував інспекторам патрульної поліції 300 гривень.

На місце події патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи, а також оформили адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння). Також чоловікові загрожує покарання за спробу дачі хабара поліцейським.

Поділитись

Новини по темі: