25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У підпільному цеху виготовляли «палений» алкоголь, а потім продавали на Житомирщині

У підпільному цеху виготовляли «палений» алкоголь, а потім продавали на Житомирщині

  • 23 жовтня, 2019 8:23
Прокуратура спільно з податківцями викрила нелегальний цех, у якому виготовляли фальсифікований алкоголь, а потім продавали на території Житомирської області.
 

"Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Київської області організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв. Незаконно виготовлений алкоголь сумнівної якості у подальшому розповсюджували на території Житомирської області", - інформує прокуратура Житомирської області.


22 жовтня у ході досудового розслідування проведено низку санкціонованих обшуків, у тому числі за місцем виготовлення алкогольної продукції в гаражному приміщенні, розташованому на території Київської області.

За результатами обшуків, вилучено півтори тонни готової продукції та спирту, а також обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкогольних напоїв.

"Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Досудове розслідування, яке здійснюється податковою міліцією, триває", - додають у прокуратурі. 
Поділитись

Новини по темі: