25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За згвалтування 14-річної дівчини на Житомирщині судитимуть чоловіків

За згвалтування 14-річної дівчини на Житомирщині судитимуть чоловіків

  • 16 жовтня, 2019 11:39
У місті Коростень судитимуть двох чоловікі за зґвалтування 14-річної дівчини. За скоєне їм загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років. Про це "Журналу Житомира" повідомили у пресслужбі прокуратури Житомирської області.

Згвалтування неповнолітньої сталося наприкінці квітня 2019 року 55-річним коростенем спільно із своїм 43-річним столичним приятелем.
 

"Досудовим розслідуванням установлено, що особливо тяжкий злочин стосовно 14-літньої потерпілої скоїли уродженці міста Коростеня, один з них – місцевий житель, директор територіального відділення товариства з обмеженою відповідальністю, його поплічник - наразі проживає у Києві, працює у міжнародній освітницькій організації", - інформує прокуратура.


На час досудового розслідування фігуранти справи перебували під вартою. Наразі на період судового розгляду застосовано запобіжні заходи у виді цілодобового домашнього арешту.

Справу розглядатиме Коростенський міськрайонний суд. Чоловікам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
Поділитись

Новини по темі: