24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У житомирській багатоповерхівці виявлено труп чоловіка: опубліковано відео затримання підозрюваного у вбивстві

У житомирській багатоповерхівці виявлено труп чоловіка: опубліковано відео затримання підозрюваного у вбивстві

  • 9 жовтня, 2019 12:19
  • 1
8 жовтня в Житомирі у під’їзді багатоповерхівки були знайдено тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 59-річний житель сусіднього будинку.

На місці події працювали працівники слідчо-оперативних груп міськвідділу та Головного управління Нацполіції. 

"За зібраною інформацією стало відомо, що чоловік час від часу навідувався до знайомого, чия квартира розташована на цьому ж поверсі, однак її власник двері не відчиняв. Опитавши інших жителів будинку, а також зібравши наявну слідову інформацію, поліцейські мали достатньо підстав підозрювати саме вказаного чоловіка у причетності до появи травмованого під дверима його оселі", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

За допомогою спецпідрозділу "ТОР" правоохоронці потрапили у забарикадовану квартиру і затримали підозрюванного чоловіка. У квартирі було проведено обшук, у ході якого вилучено ймовірні знаряддя вбивства.
 

Затримання чоловіка та обшук квартири

 

"Затриманий – 65-річний чоловік, який неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів. Нині він дає свідчення щодо обставин вбивства. Попередньо, на момент конфлікту і загиблий, і затриманий перебували у стані алкогольного сп’яніння", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. 


Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення терміном до 15 років.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Ігор Омельчук
10 жовтня, 2019 13:22:40

галасу, як наче пабло ескобара брали