29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала одного зі злочинців, які напали на інкасаторів у Житомирі

Поліція затримала одного зі злочинців, які напали на інкасаторів у Житомирі

  • 10 вересня, 2019 12:26
  • 1
Вночі у столиці затримали одного з нападників, які намагалися пограбувати інкасаторський автомобіль у Житомирі. Про це «Журналу Житомира» повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

Нагадаємо, 9 вересня у Житомирі троє чоловіків, одягнені у чорні футболки з написом «СБУ», скоїли збройний напад на автомобіль поліції охорони. Грошові кошти інкасатори встигли заблокувати у спецавтомобілі. Однак, нападники застосували зброю та поранили поліцейського водія.

Нападники на автомобілях втікли з місця події. Як з'ясувалося, один з автомобілів втікачів був «Toyota». 

10 вересня київські патрульні поліції, зупинивши біля станції метро «Шулявська» для перевірки документів автомобіль «Toyota», встановили, що номерні знаки автомобіля належать іншому автомобілю, а також не співпадає фотографія водія із документами на авто. Крім цього, із вказаного затриманим місця вилучено вогнепальну зброю, боєприпаси, гранату, бронежилети.

Водієм авто виявився один з нападників на інкасаторів. Іноземця, 1984 року народження, затримали.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та застосування запобіжного заходу. Поліція продовжує пошуки інших членів озброєного угрупування.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

10 вересня, 2019 19:40:54

&quot; не співпадає фотографія водія із документами на авто&quot; <br /><br /> А повинна?))