29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі озброєна банда напала на інкасаторів: оголошено план «Сирена». ФОТО

У Житомирі озброєна банда напала на інкасаторів: оголошено план «Сирена». ФОТО

  • 9 вересня, 2019 12:14
9 вересня у Житомирі стався озброєний напад на поліцейських охорони під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля. Напад стався близько 10-ї години ранку по вулиці Великій Бердичівській.

Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї. Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину із середини", - інформує поліція. 


Унаслідок вчиненої стрілянини поліцейський охорони отримав поранення у ногу. Наразі його доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Нападники з місця події зникли на автомобілі.

На місці події працюють слідчо-оперативні гру поліції. На території Житомирської області введено оперативний план "Сирена".

Для оперативного пошуку нападників поліція звертається за допомогою до житомирян.

"Просимо відгукнутися водіїв, які у проміжок часу з 9.30 до 10.00 години 9 вересня проїжджали по вул. Бердичівській, 81 у м. Житомирі і на транспортних засобах яких встановлені відеореєстратори. Записи ваших пристроїв можуть допомогти у встановленні зухвалих нападників. Повідомити про наявність вказаних відеозаписів можна за номерами (067)5950705, (067)4110484 або 102 чи звернувшись до найближчого відділення поліції", - закликає ГУНП.









Поділитись

Новини по темі: