30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Спецоперація в Житомирі: затримано торговців кокаїном з «товаром» на 1 млн гривень. ФОТО

Спецоперація в Житомирі: затримано торговців кокаїном з «товаром» на 1 млн гривень. ФОТО

  • 15 травня, 2019 13:33
  • 1
15 травня в Житомирі біля центрального автовокзалу правоохоронці затримали групу чоловіків, які підозрюються в торгівлі кокаїном. Про це "ЖЖ" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирщини.

"Були затримані троє чоловіків, жителів обласного центру віком від 25 до 40 років, за обґрунтованою підозрою у причетності до незаконного розповсюдження у регіоні особливо тяжкого наркотику через канал поставки його з Євросоюзу", - інформує поліція.  

Під час поверхневого огляду у чоловіків було вилучено близько півкілограма білого порошку, зовні подібного до кокаїну. За цінами "чорного ринку" вилучена партія може коштувати понад мільйона гривень.

Наразі тривають подальші слідчо-розшукові дії, проводиться досудове розслідування.

У спецоперації по перекриттю каналу розповсюдження наркотиків брали участь оперативники Управлінь карного розшуку, протидії наркозлочинності, слідчі Слідчого управління ГУНП та співробітники УСБУ в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Безпосередньо затримували підозрюваних у наркоторгівлі бійці спецпідрозділу КОРД.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Инна Пятниковская
15 травня, 2019 14:20:17

Вот кто сильно заинтересован в безвизе - торговцы наркотиками и людьми. У остальных нет денег даже комуналку оплатить, не то что в Европу поехать. А сколько их есть еще дилеров по Житомиру. Кого арестовали, а наследники еще советской бабы Зины (Зеты)и всей их многочисленной киево-житомирской семейки -шайки беспрепятственно катают в Европу, поступают в университет им. Шевченко, открывают новые предприятия- почту в Киеве, ресторан в самом центре Житомира на площади и т.д. и что-то никто не арестовывает, наоборот, заметны признаки &quot;дружбы&quot; <br /> со спецслужбами

16 травня, 2019 20:42:40

На 1. Ви наркозалежна? бо якось підозріло багато знаєте про дилерів. Лікуйтесь, то і в ЄС буде за що поїхати.