24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Затягнув в сарай: в Житомирській області педофіл згвалтував трирічну дитину

Затягнув в сарай: в Житомирській області педофіл згвалтував трирічну дитину

  • 19 квітня, 2019 10:47
У Житомирській області 32-річний чоловік завів в сарай і згвалтував трирічну дитину. Про це повідомляє перший заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін, зазначивши, що злочинець був раніше судимий за крадіжки.

"32-річний покидьок, раніше засуджений за крадіжки, скоїв розпусні дії відносно 3-річної дитини. Він завів дитину до сараю у селі, де знущався над нею, там їх знайшла мати", - написав у соцмережі Аброськін.

Він додав, що пропонує створити відкритий реєстр, в якому б вказувалися особи, раніше засуджені за статеві злочини щодо малолітніх дітей.
 

"На моє особисте переконання, спочатку ми маємо знати всіх покидьків, які були раніше засуджені за статеві злочини відносно малолітніх дітей та які проживають поряд з нашими дітьми. Тому пропонуємо законопроект #6607. Відкритий реєстр цих покидьків є у всіх розвинутих демократичних країнах світу. Це практика, яка дозволяє робити ефективну профілактику проти статевих злочинів відносно дітей", - зазначив перший заступник голови Нацполіціі.


Надаємо, 13 березня в одному з гуртожитків Житомира поліцейські затримали чоловіка, який вчинив насильство сексуального характеру відносно 7-річної дівчинки.

Поділитись

Новини по темі: