29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Побили, закрили в будинку, викрали авто: на Житомирщині затримали трьох хлопців. ФОТО

Побили, закрили в будинку, викрали авто: на Житомирщині затримали трьох хлопців. ФОТО

  • 17 квітня, 2019 14:46
67-річний киянин приїхав у Коростень навідати батьківський будинок. Випадкове чаркування у компанії молодиків обернулося для нього неприємним чином: незнайомцы побили його, закрили непритомного в оселі й викрали автомобіль.

Як стало відомо "Журналу Житомира", поліцейські затримали парубків та врятували потерпілого із забарикадованої оселі. 

"Події розгорнулися пізно увечері 15 квітня. На підозрілих молодих людей, які зупинились на автозаправній станції на трасі Київ – Ковель у Коростенському районі, звернули увагу місцеві жителі. Люди повідомили поліцейським, що троє хлопчаків пропонують купити у них автівку за символічну суму й розповідають щоразу нові історії, звідки вона у них взялась. Така поведінка викликала обґрунтовані підозри, тож для перевірки відомостей на вказану АЗС прибула група сектору реагування патрульної поліції Коростенського відділу", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Поліцейські застали за вказаною адресою автомобіль з пошкодженим колесом і двох молодих людей, 18-річного жителя Баранівського району та 19-річного черкащанина, (третього, 16-річного жителя Лугинського району, розшукали згодом на залізничній станції).
 

"По відомчим базам ми перевірили машину і встановили, що її власником є житель м. Києва, але у розшуку на той момент вона не знаходилась. Хлопці ж розповіли нову версію, мовляв, дядько зі столиці дав їм прокататись. Згодом ця історія доповнилась відомостями про спільне чаркування молодиків з киянином в одному із будинків райцентру. Для з’ясування обставин і перевірки інформації наші працівники разом із молодиками поїхали у місто за адресою перебування власника Шевроле", - розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.


Врешті заплутавшись у власних свідченнях, хлопці зізнались у вчиненні злочинів. У приватному будинку, на який вони вказали, поліцейські виявили ззовні заблоковані підручними речами вхідні двері. У приміщенні із заґратованими вікнами знаходився господар, 67-річний киянин, якого правоохоронці й врятували з пастки. Чоловікові викликали "швидку", оскільки він був травмований і якийсь час перебував без свідомості.

Встановлено, що потерпілий приїхав до Коростеня навідатись у батьківське обійстя, в якому нині ніхто не проживає. Увечері 15 квітня на залізничній станції познайомився з молодиками, з якими у своєму будинку і влаштував застілля. Врешті випадкові знайомці вдарили господаря по голові, викрали у нього мобільник, заволоділи автомобілем та особистими документами.

Нині усіх трьох молодиків затримано. За сукупністю вчинених злочинів їм може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі.



Поділитись

Новини по темі: