29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала «мисливців за металом», що розбирали залізницю на Житомирщині. ФОТО

Поліція затримала «мисливців за металом», що розбирали залізницю на Житомирщині. ФОТО

  • 15 березня, 2019 14:47
Уночі 15 березня в Черняхівському районі Житомирської областьі поліцейські помітили підозрілий автомобіль. Як з’ясувалось, у транспортному засобі перевозились демонтовані та викрадені частини залізничної колії.

Про це "Журналу Житомира" повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

"Близько 2 ночі, проводячи профілактичне відпрацювання на території Черняхівського району, працівники поліції звернули увагу на бус, який стояв на узбіччі між селами Бежовим і Дівочками. Для перевірки, чи не потрібна керманичу допомога, правоохоронці зупинились біля автівки. Однак з буса раптово вибігли водій і пасажир і побігли полем, намагаючись чимдуж зникнути з поля зору поліцейських", - інформує поліція.

Після нетривалого переслідування правоохоронці наздогнали і зупинили чоловіків.

Причина неадекватної поведінки обох з’ясувалась під час перевірки автомобіля. Виявилось, що у ньому чоловіки перевозили залізничні рейки та кріплення, демонтовані і викрадені із залізничного шляху, що сполучає станцію Горбаші та місцевий кар’єр.

Затриманими виявились жителями селища Нова Борова сусіднього Хорошівського району, віком 33-х і 28 років. Свою вину вони визнали і розповіли, що демонтували колії напередодні, а вночі приїхали їх забирати. За чинним законодавством чоловікам може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.





Поділитись

Новини по темі: