28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Нічна погоня в Житомирі: чоловік обікрав знайому і на викраденому авто спробував втекти. ВІДЕО

Нічна погоня в Житомирі: чоловік обікрав знайому і на викраденому авто спробував втекти. ВІДЕО

  • 12 березня, 2019 11:47
11 березня в Житомирі після нетривалої погоні патрульні поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого як виявилося був чоловік в стані алкогольного сп'яніння. До того ж, автомобіль він викрав у знайомої жінки.

Про це "Журналу Житомира" розповіли в патрульної поліції Житомирської області.

"11 березня, під час патрулюванню по вулиці Чуднівська, інспектори патрульної поліції помітили автомобіль ЗАЗ, котрий рухався з порушенням правил дорожнього руху (не працювала ліва фара в режимі ближнього світла). Патрульні поліцейські надали громадянину вимогу про зупинку, однак останній проігнорував вимогу та розпочав тікати від патрульних", - інформує поліція.

Чоловіка, котрий намагався уникнути поліцейських, зупинили. Надалі, в ході спілкування з громадянином, інспектори патрульної поліції виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройшовши процедуру освідування за допомогою газоаналізатора "Драгер", прилад зафіксував показник у 1.30 проміле. 

Окрім керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння, в салоні транспортного засобу патрульні поліцейські виявили ноутбук, планшет та телевізор, що належать його знайомій.

За інформацією поліції, майном і автомобілем ЗАЗ чоловік заволодів незаконно і планував все продати.
Поділитись

Новини по темі: