20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині зловили грабіжників, які увірвалися вночі в квартиру пенсіонерки

На Житомирщині зловили грабіжників, які увірвалися вночі в квартиру пенсіонерки

  • 15 лютого, 2019 11:52
У місті Новоград-Волинський правоохоронці розшукали та затримали двох розбійників, які уночі 14 лютого увірвалися до квартири 72-річної пенсіонерки.

"14 лютого близько 3.30 до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки райцентру про напад на неї. 72-річна жінка розповіла, що півгодини тому до її квартири увірвалися двоє чоловіків. Пенсіонерка сама відчинила їм двері, сприйнявши за знайомих", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Нападники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, завдали літній господарці кілька ударів, від чого та втратила свідомість. Розбійники забрали з оселі золоті ланцюжок з підвіскою, сережки, мобільний телефон, витягнули з гаманця 500 гривень та втекли.

Пенсіонерку було ушпиталено до місцевої лікарні із забоями різних частин тіла.

У ході проведених заходів оперативники карного розшуку встановили, що до нападу причетні двоє місцевих жителів віком 31 та 50 років. За інформацією поліції, молодший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж і кілька років тому звільнився з місць позбавлення волі.

Поліцейські затримали обох, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Відповідно до чинного законодавства розбій, поєднаний з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліція розшукує в Житомирській області банду бандитів, яка пограбувала жінок.
Поділитись

Новини по темі: