29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала злочинців, які виготовляли і продавали в Житомирі амфетамін. ФОТО

Поліція затримала злочинців, які виготовляли і продавали в Житомирі амфетамін. ФОТО

  • 14 лютого, 2019 10:01
У Житомирі 13 лютого правохоронці затримали групу наркоторговців. Наразі відомо, що вони займалися виготовленням та розповсюдженням амфетаміну.

"13 лютого слідчі спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності та спецпідрозділу ГУНП, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, затримали в обласному центрі двох фігурантів одразу після продажу небезпечної речовини місцевому жителю. Згодом затримали і їх спільника", - повідомляє "Журналу Житомира" ГУ Нацполіції Житомирської області.

До складу групи входило троє осіб, які здійснювали свою діяльність на території м. Житомира. Серед затриманих двоє чоловіків 1983 та 1977 р.н. та жінка 1988 р.н.

13 лютого поліцейські також провели низку санкціонованих обшуків, у тому числі за місцями проживання причетних осіб та в орендованому помешканні, де вони налагодили виробництво амфетаміну. У результаті вилучено докази протиправної діяльності – пігулки, рослинну масу, ваги, посуд та інше.

За чинним законодавством, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.









Поділитись

Новини по темі: