20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На Житомирщині зухвалий водій Audi збив поліцейського і втік

  • 6 лютого, 2019 12:34
У Житомирській області водій іномарки неадекватно відреагував на зауваження поліцейського і наїхав на нього. Після цього чоловік зник з місця події. Про це повідомляє ГУ Нацполіціі Житомирської області.

Як стало відомо "Журналу Житомира", інцидент стався 5 лютого в селі Старий Любар. Під час патрулювання поліцейські звернули увагу на Audi, який зупинився посеред перехрестя. Поліцейські підійшли до автомобіля і зробили зауваження водієві про порушення ним Правил дорожнього руху. Після вимоги поліцейських показати документи, чоловік вилаяв і почав погрожувати. Після цього водій раптово рушив з місця і виконав маневр, під час якого наїхав на поліцейського. Після наїзду автомобіль зник з місця.

Поліцейського, який отримав травму ноги, було доставлено до місцевої лікарні.
 

"Переслідування водія відразу після події не принесло позитивного результату, але його особа нам була відома, оскільки він уже є підозрюваним в іншому кримінальному провадженні, пов’язаному з майновими злочинами. Увечері цього ж дня він уже давав свідчення слідчим", - розповів начальник Любарського відділення поліції Андрій Бенеда.


23-річний чоловік відмовився розповісти поліцейським, де знаходиться його автомобіль. Нині вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчиненому та подання клопотання до суду про призначення запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Поділитись

Новини по темі: