28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Продавали амфетамін в двох областях: у Житомирі затримали банду наркодилерів. ФОТО

Продавали амфетамін в двох областях: у Житомирі затримали банду наркодилерів. ФОТО

  • 6 лютого, 2019 9:51
Правоохоронці викрили злочинну групу, яка виготовляла та розповсюджувала амфетамін на території Житомирської та Вінницької областей.

«Було встановлено, що 45-річний мешканець Житомира організував навколо себе 7 спільників і налагодив виробництво психотропної речовини – амфетамін - та її збут на території Житомирської і Вінницької областей», - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

Зазначається, що учасники злочинної групи раніше судимі за злочини, пов’язані з наркотиками. Всі мешканці Житомира або області. Амфетамін виготовляли у нарколабораторії, яку облаштували в одному з дачних будинків. Готову продукцію збували оптовими партіями – по 100-250 грамів - «дрібним» дилерам.

У наркоділків правоохоронці провели кілька оперативних закупівель, експертиза підтвердила, що товар, який збувається учасниками групи, є психотропною речовиною.
 

«Оперативники Житомирського УДВБ НПУ під час спільної операції з працівниками УПН, полку поліції особливого призначення та слідчими житомирської поліції затримали чотирьох наркодилерів, в тому числі – організатора, на збуті 40 грамів амфетаміну», - повідомляє поліція.


Було проведено 10 санкціонованих обшуків на території Житомира, Житомирської та Вінницької областей. Виявлено нарколабораторію та вилучено чималу кількість амфетаміну, прекурсорів для його виготовлення, майже 6 кілограмів канабісу, коноплі, а також зброю і набої.

За інформацією поліції, зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.







Поділитись

Новини по темі: