28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області активізувалися шахраї, які вимагають гроші у підприємців

У Житомирській області активізувалися шахраї, які вимагають гроші у підприємців

  • 8 січня, 2019 9:53
Управління Держпраці у Житомирській області повідомляє, що від імені керівництва Управління до підприємців телефонують шахраї і вимагають гроші "на аптечки".

Як стало відомо "Журналу Житомира", невідомі особи з відкритих реєстрів беруть необхідні дані про суб’єктів господарювання, які отримали дозвільні документи в органах Держпраці, після чого телефонують їм та вимагають перерахувати кошти на медикаменти для укомплектування аптечок. Телефонують з номеру +38(066)9252989.

"Наголошуємо, ні керівництво, ні жоден з працівників Управління Держпраці у Житомирській області не має відношення до подібних телефонних дзвінків. Управління здійснює роботу виключно у межах своєї компетенції згідно з Положенням про Управління Держпраці у Житомирській області та діючого законодавства", - сказано у повідомлені. 

Управління Держпраці рекомендує підприємцям Житомирщини, у разі виникнення підозри, звертатись до поліції за телефоном 102 або Управління Держпраці у Житомирській області - (0412) 34-68-70 у робочі дні, (0412) 55-50-06 у вихідні чи святкові дні.

Нагадаємо, раніше в Житомирській області активізувалися шахраї, які, представляючись першим заступником, або заступником прокурора області, вимагають гроші.
Поділитись

Новини по темі: