29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Конфлікт в «Глобалі» закінчився різаниною: незадоволений покупець з ножем напав на директора магазину

Конфлікт в «Глобалі» закінчився різаниною: незадоволений покупець з ножем напав на директора магазину

  • 8 грудня, 2018 18:17
  • 3
Сьогодні 8 грудня в ТРЦ «Глобал UA» в Житомирі стався конфлікт, один з учасників якого застосував ніж, поранивши опонента. Про це близько 16.30 повідомили читачі «Журналу Житомира».

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир інфо розповіли, що зіткнення відбулося між покупцем і власником однієї з торгових точок, на території ТРЦ.

«Виник конфлікт між покупцем та власником одного із бутиків. Конфлікт переріс у сутичку, під час якої один із чоловіків (клієнт) застосував ніж, поранивши іншого (власника магазину). Нині одному з них надають медичну допомогу, інших учасників конфлікту доставили до Житомирського відділу поліції», – поінформувала речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Як пізніше повідомили очевидці події, дружина злочинця вдарила одну з продавщиць бутика головою в скляні двері, дивом не розбивши скло. Після бійки іншим відвідувачам ТРЦ вдалося скрутити злочинця, його тримали до приїзду поліції. При конфлікті була присутня 6 річна дитина цієї пари.

«Відвідувачі ТРЦ самі скрутили злочинця і тримали його до приїзду поліції! Хлопцям великий респект! Тому що якби не вони - жертв п'яного відвідувача з ножем могло б бути значно більше! Дружина злочинця теж відзначилася: вдарила одну з продавщиць бутика головою в скляні двері! Дивом просто не розбилося скло! і при цьому була присутня дитина 6 років цієї "чудо-пари". Люди, будьте обережні, особливо в місцях масового скупчення людей, дуже багато зараз неадекватних зі зброєю!», - розповіла очевидець Ольга Орєхова.


 

Очевидці пишуть в соцмережах, що покупець був сильно п'яним


Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

8 грудня, 2018 19:15:03

Що таке "бутик"?

8 грудня, 2018 20:56:46

Знавці французької підказали, що українською це буде "крамничка"

Hoakina
9 грудня, 2018 7:36:37

а про охоронців правда, вони стоять і охороняють зачинені двері, навряд чи не було видно, що той хлоп п'яний. Тому хай власники бутиків думають, за що вони таку орендну плату дають

9 грудня, 2018 13:02:33

Крамничок)

10 грудня, 2018 9:51:58

Завдання охоронців - здійснювати охорону від крадіжок майна, пильнування за підозрілими особами, повідомлення до поліції у випадку чогось там