19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Суд Києва наклав арешт на турбазу «Лісовий берег» в Житомирі

  • 5 грудня, 2018 21:41
  • 1
Печерський районний суд Києва наклав арешт на туристичну базу "Лісовий берег" в Житомирі в рамках розслідування справи про присвоєння державних коштів чиновниками Житомирської обласної державної адміністрації і облради, виділених на реконструкцію медичного центру вертебрології і реабілітації.

Про це йдеться в судових матеріалах, передають Українські Новини.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на засіданні постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності було надано згоду на виконання будівельних робіт, в тому числі на об'єкті "Реконструкція обласного медичного центру вертебрології і реабілітації за адресою: Житомир, вул. Чуднівське шосе, 1 із застосуванням енергозберігаючих технологій".

2 серпня 2017 року ТОВ "Тетерів-Будпроект" перемогло в тендері і 21 серпня обладміністрація підписала з ним договір на реконструкцію центру вертебрології за 12 309 720 гривень.

Об'єкт нерухомого майна туристична база "Лісовий берег" загальною площею 7874,7 кв. м, розташований за тією ж адресою, мав приватну форму власності і належав дочірньому підприємству "Житомиртурист".

Надалі голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич розпорядився прийняти комплекс будівель, в тому числі і турбазу, в державну власність.

Після цього на розрахунковий рахунок "Тетерів-Будпроект" обладміністрація перерахувала бюджетні кошти в сумі понад 1 млн гривень.
У суді прокурор наголосив на необхідності арешту будівлі турбази забезпеченням збереження речових доказів у справі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Роман Орєхов
7 грудня, 2018 1:22:50

Що ж пане Гундич, пане Ширма та посіпаки! Все, як у пісні: "Как медленно сужалася петля...". Спочатку ви вкрали (в прямому сенсі) приватне майно, потім розтратили кошти платників податків (десь близька 60 млн.грн.), а тепер вибори на носі. Лишиться Порошенко - пересаджає "друзів", виженуть його з Банковій - вам однаково кірдик. Сушіть панове сухарі та пиляйте мушку! Клептократи, хай вас качка копне!!!!