16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Колишня працівниця готелю «Житомир» повідомила про факти корупції на підприємстві

Колишня працівниця готелю «Житомир» повідомила про факти корупції на підприємстві

  • 26 березня, 2011 19:16
Кажуть, що в місті Житомирі не вистачає грошей на вчителів, лікарів, дітей, спорт, а вони є. Причому величезні. - Передає Житомир.інфо, з посиланням на Репортер.

"Ми недавно дивилися, чи виділить нам область гроші в розмірі 10 млн. грн. Потрібно дивитися не туди. Давайте подивимося на готельний комплекс Комунальне підприємство готельне господарство «Житомир»." - Пише перукар Тетяна Болквадзе.

"Опанащук Юрій Якович - директор цього комплексу, примудрився списати на мене і на моїх колег - перукарів 146,0 тис. грн. за минулий рік, причому ми про це дізналися тільки коли прийшла перевірка КРУ. Також 52 людини від нашого готелю їздили два рази по 3 дні відпочивати в Карпати, це обійшлося комунальному підприємству 100,0 тис грн. Самі розумієте, що ніхто нікуди не їздив.

Слідчий Гуменюк передав до прокуратури лише справу по парфумерії, а по Карпатах справа до прокурорів не дійшла. Не дійшло і те, що при КПГХ «Житомир» створено ТДВ (Товариство з додатковою відповідальністю) Готель «Житомир», яке купує товар, наприклад, за ціною 3,00 грн, продає КПГХ «Житомир» по 20,0 грн.

При готелі створена Міська громадська організація футбольний клуб «Житомир», якій сесія міської ради виділила землю за адресою пров. Ясеневий, 9 для будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу. А замість цього Опанащук Ю.Я. будує собі будинок. І оренду землі та будівництво оплачує КПГХ «Житомир». За 2009 рік Опанащук Ю.Я. купив собі 4 машини на скромну директорську зарплату.

І ще. Контракт між містом і Опанащук Ю.Я. відсутій, а в тому контракті, який є - підроблені числа і зарплата. Там треба провести експертизу.

Якщо подивитися річний прибуток Опанащук Ю.Я., то можна втратити свідомість.

І останнє, коли «запахло смаженим» Опанащук Ю.Я. намагався звернути свою провину на мене, Ракітінца і Скорохода.

24 березня 2011 закінчується «контракт» між Опанащуком та міськвиконкомом, тому, якщо депутати і мер міста Житомира призначать на це місце порядну людину, то коштів вистачить і на онкохворих дітей, і на спорт, і на інші міські потреби."

Тетяна Болквадзе - перукар. Редакція Житомир.info
Поділитись

Новини по темі: