23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області знайдено «Крайслер», який 3 роки знаходився в розшуку. ФОТО

У Житомирській області знайдено «Крайслер», який 3 роки знаходився в розшуку. ФОТО

  • 21 березня, 2011 19:25
У Житомирській області виявлений автомобіль Chrysler, який більше 3 років перебував у розшуку. Про це «Журналу Житомира» повідомляє Ольга Номерчук, УДАІ УМВС України в Житомирі.

Протягом трьох днів, з 18 по 20 березня, співробітники ДАІ проводили оперативно-профілактичне відпрацювання автошляхів області, районних центрів та міста Житомир. Такі заходи були обумовлені складною оперативною обстановкою, пов'язаної з аварійністю, попередженням дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками, виявленням порушень Правил дорожнього руху, що мають безпосередній вплив на аварійність в цілому.

На відпрацювання було залучено максимальну кількість особового складу підрозділів Державтоінспекції Житомирщини.

При проведенні зазначених заходів у м. Бердичеві інспектори спецвзводу дорожньо-патрульної служби УДАІ зупинили автомобіль «Крайслер» з німецькими номерними знаками. За кермом знаходився громадянин Литви, який надав даішникам документи на перевірку.

Невиразний шрифт у техпаспорті і розмитий друк викликали у правоохоронців явні підозри щодо достовірності документа. Звіривши зазначені в техпаспорті номери кузова автомобіля і зробивши безпосередній запит щодо зупиненого авто, працівники ДАІ отримали беззастережне підтвердження своїм підозрам. Саме цей «Крайслер» був оголошений в розшук ще в 2008 році.

Водій автомобіля пояснив, що недавно придбав його в Києві. Сам він тимчасово проживає в Бердичеві разом зі своєю родиною, а про те, що придбана машина знаходиться в розшуку, навіть і не здогадувався.

Автомобіль разом з водієм були доставлені в місцевий райвідділ міліції для подальшого з'ясування обставин. Перевірки тривають.


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/595770331.jpg


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/62609586.jpg


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/664638331.jpg
Поділитись

Новини по темі: