19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У «Борисполі» затримали повію з Житомира, яка продала землячок у секс-рабство

У «Борисполі» затримали повію з Житомира, яка продала землячок у секс-рабство

  • 17 березня, 2011 17:49
У міжнародному аеропорту «Бориспіль» працівники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали 30-річну мешканку Житомира, яка займалася проституцією і продавала людей у ​​сексуальне рабство.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області, затримана повернулася з Греції, де працювала танцівницею в нічних клубах на Кіпрі, а також надавала інтимні послуги.

З'ясувалося, що сама громадянка України ескортні послуги надавала добровільно, а своїх співвітчизників продавала в сексуальне рабство.

Раніше через Інтернет з Індонезії в правоохоронні органи Київської області звернулася 20-річна українка. Дівчина повідомила, що знайомі запропонували їй роботу в модельному агентстві за кордоном. У аеропорту її зустріли майбутні роботодавці.

У громадянки України відібрали документи і змусили займатися проституцією в розважальних закладах Джакарти. Працівники міліції за допомогою Посольства Республіки Індонезії в Україні знайшли потерпілу й повернули додому. Невідомим особам, яких представили роботодавцями, дівчину передала співвітчизниця з Житомира.

Вже доведено два епізоди торгівлі людьми, організовані мешканкою Житомира. Відносно затриманої порушили кримінальну справу за ст. 149 Кримінального кодексу України, її подальшу долю вирішуватиме суд. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: