26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Металева лихоманка захлеснула Житомирську область - міліція

  • 15 березня, 2011 21:10
Правоохоронці Житомирщини повідомляють про справжню "металеву лихоманку", оскільки тільки за останні три дні в області скоєно низку крадіжок, пов'язаних з металобрухтом.

Охочі заробити на металі беруть все підряд - металеві паркани і огорожі, автомобільні акумулятори, господарський алюмінієвий посуд, хрести з кладовищ і т.д.

Зокрема, в одному з сіл Житомирського району з приміщення корівника сільгосппідприємства викрали більше 20 алюмінієвих бідонів різною ємністю і металеві ланцюги до транспортера, а з вантажівки, яку господар залишив на ніч поблизу подвір'я власного будинку, викрали два акумулятори загальною вартістю близько 5 тисяч гривень.

Зазіхнули злодії і на майно старої жительки Коростенського району. Злодії винесли з її домогосподарства січкарню, електродвигун, саморобний електричний різак, алюмінієвий бідон і каструлі, повідомили в прес-службі УМВС України в області.

"Професіонали" не розмінюються на дрібниці, відзначають працівники міліції. Так, вночі з двору приватного будинку в Володарсько-Волинському районі вкрали 300 кг металобрухту, а з дачної ділянки в Житомирському районі - двотонний металевий вагончик. Однак, за словами начальника управління карного розшуку УМВС України в області Віктора Бугіри, вершиною цинізму та аморальності є крадіжки з кладовищ.

Загалом за час проведення на території регіону спеціальних оперативно-профілактичних заходів з протидії крадіжкам і незаконних операцій з металом працівники міліції закрили 16 підпільних пунктів прийому металобрухту.
Поділитись

Новини по темі: