28 березня, 2024
Ми в соцмережах

У відділенні міліції знову помер підозрюваний

  • 18 лютого, 2011 14:52
17 лютого в приміщенні одного з міськвідділів міліції Житомирської області помер 52-річний підозрюваний.

Як стало відомо «Журналу Житомира», чоловіка підозрювали у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, чоловік неодноразово викликався у справі в міськвідділ для проведення слідчих дій, проте кожного разу до слідчого не був без поважних причин.

17 лютого згідно з постановою слідчого співробітники міліції доставили підозрюваного до міськвідділу. У коридорі адмінбудинку в присутності інших відвідувачів стан здоров'я чоловіка різко погіршився. Негайно була викликана швидка медична допомога. На жаль, медики змушені були констатувати смерть чоловіка. Тепер за цим фактом проводиться службове розслідування та перевірка всіх обставин події.

За інформацією медпрацівників, чоловік мав хронічну форму алкоголізму II ступеня, загострення якої, за попередніми даними, і стало причиною смерті. Остаточний висновок зробить призначена судово-медична експертиза.

Нагадаємо, в січні 2011 року у дворі райвідділу міліції помер 37-річний чоловік, який відбував адміністративне покарання за вчинення дрібного хуліганства. Згідно з висновком судмедекспертизи, смерть настала внаслідок хвороби легенів.

Раніше, в грудні 2010 року, суд засудив двох житомирських міліціонерів які до смерті забили затриманого чоловіка, а  труп викинули на вулицю. Капітан Руслан Поліщук і майор Анатолій Куликівський отримали відповідно 7 і 9 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: