30 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Двадцятирічного хлопця засудили до довічного ув'язнення в Житомирській області

Двадцятирічного хлопця засудили до довічного ув'язнення в Житомирській області

  • 23 вересня, 2008 15:49
До довічного ув'язнення засуджений двадцятирічний хлопець, що скоїв низку тяжких злочинів у Коростенському районі Житомирської області. Про це "Журнал Житомира" повідомили сьогодні в прес-службі прокуратури області, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

Добряче сп'янілий хлопець, уродженець міста Кривий Ріг, скоїв розбійний напад на тих людей, з якими тимчасово проживав у приватному будинку одного із сіл Коростенського району. Надумавши заволодіти чужим автомобілем, він безжально й цинічно убив двох людей. Спочатку рушницею впритул до голови застрелив власника авто, а потім ще одного чоловіка, який прокинувся від пострілу. Потім, забравши речі вбитих - мобільні телефони та гроші, злочинець облив кімнати бензином та підпалив будинок.

За словами старшого прокурора відділу прокуратури області Валентини Турської, яка підтримувала державне обвинувачення у суді, наслідки скоєння розбійного нападу - смерть двох чоловіків та завдання матеріальних збитків на суму близько 90 тисяч гривень, оскільки підпалений будинок згорів дощенту.

Апеляційний суд Житомирської області, розглянувши матеріали кримінальної справи, порушеної, зокрема, за ознаками злочину, передбаченого п.1, п.6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення майна) Кримінального кодексу України, виніс рішення - довічне ув'язнення.

Верховний Суд України залишив вирок без змін.
Поділитись

Новини по темі: