25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі, у чоловіка відкрито відібрали телефон і ноутбук

  • 3 липня, 2008 14:59
Вчора, 2 липня до Богунського райвідділу міліції звернувся житомирянин із заявою про пограбування. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Постраждалий чоловік заявив про те, що його увечері пограбував невідомий, відкрито відібрав у нього комп'ютер та мобільний телефон, чим спричинив збиток на загальну суму майже 5 тис. гривень.

Оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв 22-річний місцевий житель, розшук якого досі триває.

Всього упродовж минулої доби, черговими частинами УМВС України в Житомирський області, зареєстровано 24 злочини. 22 з них правоохоронцями вже розкрито, а саме: розбійний напад, грабіж, шахрайство, хуліганство, 15 фактів незаконного обігу наркотиків та інші протиправні діяння. 23 особи обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустріли рідні. Якщо вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжником, відразу зверніться до міліції. 85% злочинів розкриваються по „гарячих” слідах.


Поділитись

Новини по темі: