19 листопада, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • Мистецтво доставки страв: як пластиковий контейнер став мастхев

Мистецтво доставки страв: як пластиковий контейнер став мастхев

  • 24 травня, 2023 20:12

Рутина життя в рухові. Іноді ми на ходу працюємо, вживаємо їжу та робимо нагальні справи. Ритм великих міст змінив не лише нашу постійну рухливість, але й вплинув на такі моменти як оперативне приготування їжі, швидку доставку та вдалу подачу при цьому. А один пластиковий винахід змінив тонкощі доставки їжі та життя вуличних кафе, специфікою роботи яких було японська кухня. Цей мастхев - Харчовий одноразовий пластиковий контейнер для суші ПС-61 з кришкою (чорне дно + прозора кришка), 1500 мл, 278×195×40 мм, який неодмінний атрибут усіх ресторанів японської кухні, які працюють на виніс.

Більше ніж упаковка для суші

Часто ми не надаємо значення, в чому саме нам доставили замовлені страви. Адже ми очікуємо улюблені роли та суші в привабливому та улюбленому сеті. Але погодьтесь, що якби вам привезли пом’яті роли в картоні, або ж в газеті, відчуття були б м’яко кажучи збентежені. Саме тому власники ресторанів японських страв не лише вкладають максимум старань в рецептурні й кухонні тонкощі, але й в кінцевий результат - доставку та смачну подачу, навіть з виносом.

Це функціонально, естетично та зберігає їжі вигляд, як щойно зі столу сушиста.

Переваги упаковки для суші

Ця упаковка універсальна для суші та ролів з кришкою, яка знімається несе свої функції:

  • одноразовий контейнер використовується для подачі, доставки їжу та на виніс, а також для організація кейтерингу суші та японської кухні;
  • роздільні секції можна доукомплектувати, виходячи з побажань для соусника приміром чи додаткових відділень тощо;
  • висока міцність закритої упаковки - легко транспортується без пом’ятин та ушкоджень страв, упаковки можна ставити одна на одну;
  • захист від небажаного відкриття під час транспортуванні та переміщенні;
  • прозора кришка дозволяє переконатись без зайвих відкриттів для перевірки в точності замовлення, кількості та стані.

Саме тому це вдале рішення для доставки та подачі на виніс.

А ще це економно як для власників мереж японської кухні, так і замовників.

Нові правила кейтерингу

Кейтеринг, або організація кухні та страв на необхідних виїзних майданчиках, теж взяла до уваги функціональність таких контейнерів.

Особливо якщо це стосується тематичних заходів в невимушених обстановках, чи фестивалів, де посуд буде зовсім не практичним та недоречним. В гру вступає пластикова упаковка, в якій подача виглядає вдало і стає зручною для спілкування та споживання улюбленої їжі.



Поділитись

Новини по темі: