На небі тільки й розмов, що про ідеальні суші з Бучі. Кожне замовлення готується професіоналами та доповнюється найкращим сервісом. Асортимент надзвичайно є широким та зможе задовольнити навіть вибагливого гурмана й вразити любителя, який смакував майже всі суші світу. Профі https://bucha.sushi-master.ua/ роблять досконалі позиції японської кухні, з довершеністю, любов’ю для найліпших смакових емоцій замовників.
Де краще замовляти суші в Бучі та як визначити їх ідеальність, розкладаємо по головним критеріям та пунктам.
Різноманіття асортименту: екзотика, класика, мікс
Здавалось би смакові індикатори в кожної людини різні: хтось полюбляє більше риби, а комусь смакує поєднання сирного мусу з екзотичними морепродуктами, а комусь заходять огірочки з авокадо. Скільки смаків, стільки викликів для урізноманітнення меню.
Саме тому підхід до асортименту є показником охоплення великої аудиторії та кращого вибору для кожного поціновувача.
Умовно асортимент можна поділити:
- класичні позиції - це звичне різноманіття знайомих та улюблених каліфорнії, філадельфії, різновиди дракона;
- екзотичні - роли для гурманів з гостринкою, запечені з вугром та лососем, темпура рол з тунцем, кранч з креветками тощо;
- мікс - це поєднання різних позицій в різноманітний сет.
Сервіс замовлення
Наступне правило якості - це досконалий сервіс обслуговування. Адже можна безмежно бути профі на кухні, пишатись найкращим сушистом з Японії, якого ледь вирвали з кухні босів Якудзи. Але з нульовою подачею та економії на сервіруванні й компонентах - ви точно втратите відвідувачів.
Мистецтво сервісу - це про ряд важливих елементів:
- зустріч клієнта,
- консультація,
- зручність онлайн-замовлення: мобільні застосунки, чіткий сайт,
- оперативна доставка, якісні бокси та спеціальне герметичне пакування,
- сервірування якісними комплектуючими: соусами, васабі, імбир, вологими та сухими серветками, паличками тощо.
- робота над відгуками та побажаннями.
Система лояльності та переваги
Заключним індикатором буде поєднання асортименту й сервісу з системою лояльності. Робота менеджера з маркетингу - вдало робити акценти на хітах-тижня, місяця, топових сетах й представлення новинок.
Акції, гарячі знижки, подарунки та доповнення до святкових життєвих подій - є обов’язковим компонентом не лише ідеальних суші, але й незабутніх моментів.