17 листопада, 2024
Ми в соцмережах

Як продумати меню на виїзну церемонію

  • 13 жовтня, 2024 12:27

Виїзна церемонія - це завжди про вибір людей з фантазією та оригінальністю. Тут втілюється прагнення зробити свято емоційним, таким, що запам'ятовується та далеким від формальності. Самостійно важко передбачити всі тонкощі організації. Тому варто довіритись професіоналам. Особливо у виборі та підготовці меню, найліпшим варіантом стануть  Кейтерингові послуги, як запорука смачного і вражаючого заходу будь-якої складності, кількості людей та забаганок. Про особливості вибору, продумування меню та оригінальні ідеї, поговоримо детальніше.

Планування та бажання

Незалежно від масштабів церемонії, банкет в Києві можна запланувати в різноманітних варіаціях. 

Найпопулярнішими стануть:

  • на спеціальних майданчиках,
  • в деревяних альтанках,
  • розкішних парках.

Також у моді широкі, сучасні та вишукані простори з урбаністичним впливом, лофти або вілли з сучасним або ж вітнажним декоруванням, гарними заміськими краєвидами тощо.

Тож в залежності від побажань розпочинається планування, вибір тематики, продумування святкової концепції. Для створення стильної атмосфери варто подбати про важливі першочергові моменти:

  • палітра кольорів,
  • декорування, 
  • освітлення,
  • тканини та посуд,
  • музичний супровід,
  • кеативні запрошення гостей,
  • їжа, кенді-бар, торт.

У всьому цьому повинні бути втіленні унікальні мотиви, що відобразять захват свято, дозволять випромінювати щастя і залишать незабутні спогади.

Кейтерингові послуги - ключ до свята

Оформлення свята звісно не обійдеться без детально підібраного меню. Це про відповідальний підхід без зайвих нервів. 

У першу чергу, це про увагу до деталей, якісний сервіс та професійність з великим досвідом проведення різноманітних заходів. За кожним замовленням автоматично закріплюється менеджер, який буде вести подію від початку до закінчення.

Переваги кейтерингу:

  • оптимально оперативно та смачно - команда професіоналів розробляє детальне меню, що складається з найдрібніших деталей. Майстри готують з любов'ю і не важливо чи це невелика вечірка, а чи помпезна подія,
  • власне виробництво і робота лише зі свіжих якісних продуктів,
  • повний супровід свята,
  • індивідуальний підхід до кожного меню та побажань, аби максимально відповідально підійти до загального концепту та зробити церемонію смачною і красивою.

Найвдалішим варіантом буде замовлення кейтерингу під ключ. Це максимально полегшить підготовку до події без зайвих переживань про святковий стіл, страви та напої. 

Поділитись

Новини по темі: