20 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Працевлаштування в Польщі без посередників

  • 17 лютого, 2022 12:51

Сьогодні, працевлаштування в Польщі без посередників дуже затребуване з боку громадян країн СНД. Багато хто мріє працювати в Європі, але при цьому бояться складнощів, пов'язаних з пошуком роботи. Для того, щоб не ризикувати, можна скористатися послугами фірми з працевлаштування. Однак, навіть при офіційному працевлаштуванні в Польщі, не рідко виникають проблеми з легалізацією. Саме тому, багато хто намагається знайти роботу в Польщі самостійно. Це вимагає певних знань і вправності. Якщо вас цікавить легальна робота в польщі ви можете прямо зараз ознайомитися з пропозицією.

На що звернути увагу

Офіційне працевлаштування в Польщі гарантує офіційне працевлаштування в Польщі, що для багатьох є вагомою перевагою, так як роботодавець бере на себе багато зобов'язань. Наприклад, обов'язкове проходження курсів польської мови. Крім того, для громадян України та Росії немає візових обмежень. Більшість компаній, які здійснюють працевлаштування в Польщі, пропонують оформлення робочої візи.

  • При оформленні офіційного працевлаштування в Польщі, ви будете платити податки і відрахування.
  • У разі працевлаштування без посередників, ви самостійно платите тільки внески до Пенсійного фонду та Фонду страхування.
  • При пошуку роботи в Польщі ви можете зіткнутися з шахраями, які за невелику плату обіцяють роботу в Польщі без посередників.
 

Для багатьох з них дане питання дуже актуальне, так як у багатьох немає можливості платити великі суми за послуги "посередникам", а в деяких випадках це і зовсім небезпечно. Тим, хто бажає працювати в Польщі або вже працював, знає, що, насправді є компанії, які дійсно можуть надати допомогу в працевлаштуванні, але для цього спочатку необхідно правильно подати заявку, потім укласти договір про співпрацю, після цього вибрати роботодавця, після чого відправитися на роботу і т. д.

Працевлаштування на вигідних умовах

З різних причин багато хто воліє йти на контакт з безпосередньо самою польською компанією, а не з посередниками. Багато роботодавців згодні прийняти на роботу в Польщу без посередників, так як вони не зацікавлені в збільшенні плинності кадрів, а також в тому, щоб витрачати додаткові кошти на посередників. Це відбувається через те, що в інтернеті безліч пропозицій працевлаштування в Польщі. У багатьох людей немає можливості безпосередньо зв'язатися з кадровим агентством, або безпосередньо з роботодавцем.

Поділитись

Новини по темі: