26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • Масаж у спа-готелі «Жива вода»: гарний настрій та оновлення замість болю та хвороб

Масаж у спа-готелі «Жива вода»: гарний настрій та оновлення замість болю та хвороб

  • 30 серпня, 2021 18:37
У спа-комплексі нашого готелю є масажна кімната, де професійний масажист робить комплексний, масаж спини та шиї. Після відвідування нашої масажної кімнати ви відчуєте легкість у тілі, зняття болю та напруги у м’язах та покращення настрою. У цій статті ви дізнаєтеся, як він впливає на організм та чому його варто робити регулярно.

Масаж — це розкіш?

Іноді можна почути, що масаж — це розкіш. Йдеться мова про його вартість. А якщо подумати, що його регулярність дозволить зекономити гроші на лікарів у майбутньому? Масаж справді є розкішшю. Для вашого здоров’я, настрою, самопочуття, опорно-рухового апарату та профілактики багатьох захворювань. Існує багато доказів його ефективності у боротьбі з хронічними захворюваннями.

Вартість масажу у нашому готелі — від 150 до 250 грн.

Масаж у спа-готелі: для спортсменів та офісних працівників

Втомитися можна не тільки від важких тренувань, а й від сидячої роботи. Через довге сидіння за комп'ютером в одній позі здійснюється перенапруження плечей, рук та м’язів корпусу. Через неправильну поставу, з якою більшість людей сидить на одному місці, з’являється біль та скутість м’язів. Як вам з цією проблемою допоможе масаж?

Масаж у спа-готелі «Жива вода» сприяє:

  • Зникненню болю у м’язах


У офісних працівників найсильніше втомлюється шийно-комірцева зона. Масаж цієї зони сприяє притоку свіжої крові, насиченої киснем, до м’язів та інших тканин. Це знижує біль та запалення. Тому цю процедуру можна віднести до природного знеболювального. Також він сприяє підвищенню рухливості та гнучкості, тому що виводить з організму молочну кислоту, яка викликає скутість та біль у м’язах.

Масаж у нашому спа-готелі — це справжнє натуральне знеболююче, яке до того ж допомагає підвищити рухливість і гнучкість завдяки здатності виводити з м'язів молочну кислоту — продукт метаболізму, що викликає м'язові болі та скутість.

  • Зменшенню стресу та нервової напруги


Масаж здатен не тільки покращити фізичний стан, а й підняти настрій. Після нього виникає відчуття легкості, адже ми часто “носимо” буденні проблеми та турботи на власних плечах. А також наші переживання та стреси впливають на ходу та поставу.

Згідно з дослідженнями, масаж шиї та плечей збільшує концентрацію гормонів гарного настрою, серотоніну і дофаміну, в головному мозку. Коли розслабляється тіло, розслабляється і нервова система. Ви це відчуєте відразу під час сеансу, тому що масаж знижує частоту серцевих скорочень і нормалізує дихання. Великі компанії, наприклад, Google, пропонують своїм співробітникам масаж, так як він допомагає зняти стрес і, як наслідок, підвищує ступінь задоволеності роботою і продуктивність. Здійснюють благотворний розслаблюючі вплив і різні масла, лосьйони та креми для масажу.

  • Зникненню мігрені


Масаж у спа-готелі — натуральна альтернатива знеболюючим без побічних ефектів. Він ефективно допомагає при головному болю. Масаж знімає м'язові спазми і покращує кровообіг, що допомагає впоратися з нападами мігрені. Дослідження показують, що масаж плечей і шиї призводить до помітного зниження частоти та інтенсивності нападів головного болю у людей, які проходять курс лікування мігрені.

  • Зміцненню імунітету


Швидше за все, ви помічали, що після курсу масажу ви значно рідше хворієте на простудні захворювання? І це правда. Згідно з дослідженнями, навіть кілька сеансів масажу на тиждень підвищують кількість лімфоцитів і лейкоцитів — клітин, які формують імунітет і допомагають боротися з хворобами та інфекціями.

Відпочинок в Закарпатті у спа-готелі «Жива вода»

У нашому спа-готелі кожен відпочивальник знайде собі справу до душі. Крім власного спа-центру, у нас є басейн, два ресторани, дитячий майданчик, тренажерний зал. Поблизу готелю є підйомники на відомі гірськолижні траси. Запрошуємо відновити свої сили і оздоровитися в «Живий воді»!

Поділитись

Новини по темі: