26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • Навчальний посібник Підготовка руки до письма Федієнко Василь, Юлія Волкова

Навчальний посібник Підготовка руки до письма Федієнко Василь, Юлія Волкова

  • 28 серпня, 2021 20:38

У житті всіх батьків настає етап пошуку якісних навчальних посібників для роботи з дітьми-дошкільнятами, де були б гарно структуровані правила, доступно пояснювалися правила, було використано доцільні ілюстрації. Україна має велике розмаїття прописів, робочих зошитів, навчальних карток, абеток та інших видів навчальних видань, ціна яких також може варіюватися, які спрямовані на формування мовленнєвої компетентності у малят, на розвиток усного й писемного мовлення, здатності формулювати власні думки, відтворювати прочитані або почуті тексти, комунікативної функції.

Підготовка руки до письмапочинаєтьсящез раннього молодшого дошкільного віку під час малювання, розфарбовування, поєднання простих елементів на папері, обведення предметів тощо. Видавництво Школа пропонує серію «Дивосвіт» для навчання дошкільнят від 3 років письма, читання, лічби, ознайомлення малят із природним довкіллям, розвитку пам’яті, уваги та мислення.

Ці видання укладено відповідно до чинних навчальних програм, розміщенні в них завдання ретельно дібрані й прорецензовані педагогами-практиками й методистами, щоб маленькі учні досягали найкращих результатів. З посібниками серії «Дивосвіт» від Видавничого дому «Школа» дитина може займатися як вдома під наглядом батьків, так і в колективі однолітків у дошкільних навчальних закладах.

Коли найкраще починати виконувати письмові вправи

Якщо купити зошит Підготовка руки до письма Федієнко Дивосвіт серії для дошкільнятка, то його клопітка щоденна робота над формуванням красивого почерку, вивчення букв та символів, особливостей їх написання дасть рясні плоди в майбутньому: українська мова, математика, швидкочитання та інші шкільні предмети не здаватимуться новоспеченому школяру занадто складними, школа не лякатиме його великим масивом інформації, а за навчання в молодших класах батькам не доведеться сплачувати великої ціни — воно буде доступним, легким та цікавим для їхніх синів та донечок.

Навчальний посібникПідготовка руки до письма ФедієнкоВасиль, Юлія Волкова допоможе дитині:

  • розвивати координацію рухів, м’язи руки, дрібну моторику;
  • розрізняти графічні фігури, працювати з ними, залучивши окомір;
  • розфарбовувати малюнки кольоровими олівцями, не виходячи за лінії;
  • мріяти, фантазувати, пізнавати нове у формі гри, розвиваючи при цьому образне мислення, спостережливість тощо.

Видавництво «Школа» пропонує замовити робочі зошити серії «Дивосвіт» у своєму інтернет-магазині, де можна переглянути внутрішні сторінки видання, почитати описи товарів, відгуки інших користувачів, зазирнути в блог та ознайомитися з рецензіями, купити навчальні посібники та художню літературу для дітей та підлітків з безкоштовною доставкою в межах України від 400 грн.Ознайомитися з якими можно за посиланням https://schoolbook.com.ua/

Поділитись

Новини по темі: