24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Експрес - доставка піци: особливості сервісу

  • 14 серпня, 2021 9:54
На заході вважається, що піца – одна з найдемократичніших страв і в тому числі тому дуже популярна. На відміну від багатьох інших страв саме піца дозволяє економити час і гроші. Можна їсти коли завгодно, в будь-який час дня і ночі, не думаючи про те, де взяти гроші на обід. Піца хороша тим, що при всій своїй нехитрій технології приготування не вимагає великих витрат.

На сайті if.smaki-maki.com вам доступна найшвидше доставлення в місті.

На що звернути увагу

На приготування піци потрібно не більше 20 хвилин, а ось на її приготування потрібно більше сил і часу. Але, з іншого боку, піца-блюдо не тільки швидке і дешеве, але і дуже смачне.

  • А якщо приготувати піцу правильно, то можна буде з легкістю догодити навіть самому вишуканому гурману.
  • Рецепти приготування піци відрізняються один від одного, і кожен з них заслуговує на увагу. Адже піца може бути м'ясної, гарбузової або вегетаріанської, з грибами, сиром і фруктами, рибою.
  • Якщо врахувати, що в Італії піца вважається найпопулярнішим і доступним блюдом, то можна зрозуміти, чому його так люблять у всьому світі.
  • Однак найголовніше - не переборщити з кількістю інгредієнтів.


Якщо їх буде багато, піца вийде невдалою.

Чому піца так популярна?

Піца на тонкому хрусткому тісті, з сиром, ковбасою або морепродуктами – що може бути смачніше! Але піца-це не тільки ситно, але і дуже корисно. Адже в ній міститься велика кількість білка, який надовго насичує організм, а також клітковини, що поліпшує травлення. Так що, якщо ви любите смачненьке, але хочете залишитися струнким, піцу їсти потрібно обов'язково!

На замітку: якщо ви на дієті та хочете з'їсти чогось смачненького, піца - саме те! Тому що в 100 г цього італійського блюда міститься всього 200 калорій.

Секрети приготування піци

Є ще один секрет приготування ідеальної піци - тісто має бути особливим. Його роблять з борошна грубого помелу, висівок і клітковини. Саме такі продукти допомагають не повніти, а худнути. І якщо використовувати їх в приготуванні піци, вона вийде низькокалорійної, але такою ж смачною, як в ресторані! Як приготувати:

Тісто: просіяти пшеничне борошно (можна замінити вівсянкою або іншими висівками), додати сухі дріжджі, сіль, цукор, воду, оливкову або соняшникову олію кімнатної температури і замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин. Розкачати тісто і викласти у форму для піци діаметром 25 см, змащену оливковою олією. Поставити в духовку, нагріту до 180 градусів і випікати до коричневого кольору.

Поділитись

Новини по темі: