23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Виробництво металочерепиці та профілю

  • 20 липня, 2021 12:31
Металочерепиця досить популярний будівельний матеріал. Він використовується для покрівель в приватних будинках, котеджах та інших об'єктах. Його популярність обумовлюється простотою монтажу і високою стійкістю до природних факторів і корозії. Металочерепиця має привабливий зовнішній вигляд, завдяки чому її можна використовувати для покрівлі великих будівель.

В асортименті компанії МІСТ-АЗІЯ в Одесі є різні моделі, які легко монтуються і забезпечують високу герметичність.

Основні умови вибору

Щоб підібрати металочерепицю та інші покрівельні матеріали, зверніться до співробітників нашого магазину. Компанія пропонує широкий асортимент продукції і допоможемо підібрати оптимальний варіант. Щоб замовити матеріали або отримати консультацію, зв'яжіться з менеджерами телефоном або замовте зворотний дзвінок.

Переваги металочерепиці

Металочерепиця відрізняється від інших матеріалів рядом переваг. Завдяки своїм якостям, вона отримала широке застосування в будівництві.

  • По-перше, металочерепиця має порівняно невелику ціну. Крім того, її монтаж істотно простіше, ніж укладання інших покрівельних матеріалів.
  • Вона досить стійка до негативного впливу зовнішнього середовища, тому термін її служби досить довгий.
  • Металочерепиця виготовляється з листової сталі із захисним покриттям з цинку і полімеру. Це забезпечує їй тривалий термін служби.
  • Також вона стійка до корозії і агресивних впливів. У продажу є різні типи металочерепиці.


Фахівці компанії допоможуть підібрати оптимальний варіант, який буде відповідати всім вашим вимогам. Також вони проконсультують з усіх питань, що Вас цікавлять. У магазині можна замовити монтаж металочерепиці і зробити заміну старої покрівлі на нову. Для цього достатньо звернутися за консультацією до фахівців.

Поради експертів

Металочерепиця представлена в широкому асортименті. При виборі необхідно враховувати особливості приміщення, в якому буде проводитися монтаж. Фахівці допоможуть підібрати оптимальний варіант. У продажу є різноманітні типи металочерепиці.

Вони відрізняються покриттям. Залежно від нього підбирається колір. При цьому можна підібрати відтінок будь – якого тип даху - двосхилий, чотирьохскатний та інше, також можна вибрати варіант з полімерним покриттям.

Можна вибрати й інші типи профнастилу для даху. Вони характеризуються товщиною металу, розміром хвилі та висотою гофри. Металочерепиця - це універсальний покрівельний матеріал, який представлений в різних варіантах. Він відрізняється довговічністю і прекрасними естетичними властивостями. Матеріал відмінно поєднується з іншими будівельними матеріалами.

Поділитись

Новини по темі: