28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • "Все, що ви повинні знати про кредити" — в Україні стартував спецпроект ТОВ Мілоан

"Все, що ви повинні знати про кредити" — в Україні стартував спецпроект ТОВ Мілоан

  • 14 липня, 2021 13:36

Все, що ви повинні знати про кредити і навіть більше — про все це розповість спецпроект ТОВ Мілоан. Хто може отримати позику, а кому 100% відмовлять? Як МФО поводяться з позичальниками? Який штраф загрожує боржнику в разі прострочення і чи можна не платити кредит? У вас теж багато питань? Тоді ласкаво просимо на iknowcredit.com.ua.

Спецпроект Мілоан: чи буде він для мене корисним?

Відомо, що Miloan запустила "Все, що ви повинні знати про кредити" для підвищення фінансової грамотності українців. Мова в проекті йде про позики, більше — про мікрофінансові. Автори проекту розповідають:

  • чим відрізняються мікрокредити онлайн від банківських позик і заставних кредитів;
  • про помилки, які можуть зробити позичальника банкрутом;
  • як анкета може збільшити шанси на схвалення заявки;
  • що потрібно зробити, щоб зупинити рекламну розсилку;
  • як правильно розмовляти з колекторами;
  • що таке пролонгація і як нею користуватися;
  • чи справді в Україні можна отримати кредит під 0%.


Маса корисної інформації, десятки цікавих фактів про кредити з життя, корисні поради про те, як вести бюджет — все це в спецпроекті Мілоан, все це для підвищення фінансової грамотності українців. Якщо для вас актуальна тема фінансів і кредитування — велкам! Спецпроект Мілоан — це те, що вам зараз потрібно.

Що являє собою компанія Miloan?

Miloan — це мікрофінансова організація, яка належить ТОВ Мілоан. Компанія надає кредитні послуги з 2016 року, має ліцензію Нацкомфінпослуг. Це означає, що отримати мікрокредит онлайн на картку (Україна) в Мілоан можна офіційно і на законних підставах.

Відомо, що мікрокредит онлайн https://miloan.ua/s/mikrokredit-onlajn видається на суму до 20 000 гривень . Користуватися позикою можна в період від 1 до 30 днів. Компанія пропонує позичальникам пролонгацію позики на 3, 7 і 15 днів. Послуга допомагає уникнути прострочення в складних фінансових ситуаціях.

Перший кредит в Мілоан видається під 0,01% в день, при повторному зверненні діє звичайна ставка.

Погасити кредит можна онлайн карткою і готівкою. Здійснити оплату реально за 1-2 хвилини з особистого кабінету або без авторизації на сайті. Також можна скористатися сервісом Приват24 або терміналом самообслуговування. Оплатити кредит готівкою можна у відділенні Нова Пошта або звернувшись в касу будь-якого банку.

У Мілоан дуже простий сайт, комфортний особистий кабінет і надійна система захисту особистих даних. З кредитним договором можна ознайомитись в розділі "Документи" ще до подачі заявки на кредит.

Якщо вам здається, що читати кредитний договір не має сенсу, бо в ньому все занадто складно і нудно, то це велика помилка. У якій би компанії ви не оформляли позику, читати електронний договір потрібно обов'язково. У проекті "Все, що ви повинні знати про кредити" якраз розповідається, що договір — це захист і опора для позичальника, тому що саме він регулює відносини з кредитором. Якщо ви підписуєте угоду, це означає, що ви погоджуєтеся на всі умови, які компанія вам пропонує. На сайті спецпроекту Мілоан є окрема стаття про те, як правильно читати кредитний договір та на що потрібно звернути увагу.

А ви користуєтеся кредитами онлайн? Що конкретно ви б хотіли про них дізнатися?

Чекаємо на ваші відповіді.

Поділитись

Новини по темі: