19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Особливості отримання мікропозик

  • 6 липня, 2021 11:01
Популярність мікропозик неухильно зростає. Останнім вони час стали набагато доступніше і ближче. Оперативно виручають людини, коли з'явилися проблеми, труднощі. У мікрофінансовій організації https://qmoney.com.ua/ кожному підуть на зустріч, і нададуть необхідну суму.

Особливості мікропозик

Сьогодні мікропозики популярні, і в цьому немає нічого дивного, адже вони просто і швидко оформляються, а до позичальників не висуваються жорсткі вимоги. Найчастіше громадяни оформляють невеликі кредити на вкладення у власну справу, переїзд, відпочинок і подорожі, покупки чого-небудь (телефон, телевізор, прикраси і т.д.), лікування, святкування події, подарунок близькій людині. Це лише частина того, на які цілі оформляють мікропозики.

Нерідко люди оформляють мікропозики просто з тієї причини, що у них через власне марнотратство або непередбачені витрати закінчилися гроші, а до зарплати залишається ще мінімум кілька днів. Деякі МФО так і називають свої позики»гроші до зарплати".

Незалежно від того, які цілі можуть бути у позичальника при оформленні мікропозик, кредитоодержувач сам вибирає МФО, в яку він хоче звернутися. При поганій кредитній історії або відсутності постійного доходу також можна отримати потрібну фінансову суму, яка стане для когось справжнім порятунком.

Переваги мікропозик.

Мікрофінансові організації набрали популярність за рахунок:

  • Низьких і гнучких процентних ставок. Позичальникам пропонується кілька кредитних продуктів, які залежать від доходу, кредитної історії та інших моментів.
  • Програми лояльності. Постійні клієнти отримують деякі привілеї у вигляді поступового зниження процентної ставки та збільшення кредитного ліміту.
  • Акцій і бонусів як для нових, так і для постійних клієнтів. Поширена акція - Перша позика під 0%". Суть акції в тому, що позичальник, який вперше звертається в компанію, отримує Безвідсотковий кредит.
  • Зручність оформлення. Незалежно від мети отримання мікропозик, лідери ринку пропонують зрозумілу процедуру.
  • Різноманітність способів отримання та погашення кредиту охоплюють потенційних клієнтів незалежно від уподобань.
  • Незвичайні пропозиції. Деякі компанії, наприклад, надають послугу поліпшення кредитної історії.

Процедура досить проста, якщо порівнювати з оформленням банківського кредиту. Також присутня фіксована ставка відсотків, немає прихованих комісій. Крім того, за рахунок мікропозик є можливість поліпшити свою історію за кредитами.
Поділитись

Новини по темі: