18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

УФ-друк у Львові на будь-якому матеріалі

  • 1 липня, 2021 20:03

Така технологія, як УФ-друк, є ідеальним рішенням у разі необхідності створення рекламних виробів, декоративних елементів. Ультрафіолетовий друк у Львові може наносити зображення високої якості на матеріали різного походження — тканину, деревину, скло, пластик, метал, кераміку, папір, шкіру. Універсальна технологія забезпечує довговічність, яскравість, чіткість принтів, а також стійкість до негативного впливу зовнішніх факторів.

В компанії Decorprint пропонується УФ-друк на сучасному обладнанні, з використанням найкращих видів фарб. Зображення відрізняються фотографічною якістю навіть в випадках, коли малюнок складний, різноколірний. За необхідністю виконується якісний широкоформатний друк на м’яких рекламних банерах, сітках, а також на матеріалах з жорсткою структурою. Також інноваційна технологія дозволяє друкувати на дрібних елементах неправильної форми.

Особливості ультрафіолетового друку

Спосіб UV LED друку винайдений порівняно недавно, але стрімко набирає популярності. Фарби, які застосовуються в процесі нанесення зображень — це рідкі полімери, які не мають в складі небезпечних токсинів. Під час друку не виділяються канцерогени, відсутній неприємний запах. Принти, які створені за допомогою УФ-способу, відрізняються такими особливостями:

  • екологічність, можливість розміщення вдома, в дитячій кімнаті, в громадських місцях;
  • стійкість до атмосферних негараздів. Зображення стійкі до опадів, вітру, сонячних променів;
  • чітка графіка. Малюнки, візерунки, написи, цифри, нанесені ультрафіолетовим друком, не розтікаються по поверхні, мають чіткі контури. Це пояснюється тим, що фарба застигає майже миттєво та надійно фіксується;
  • універсальність. Друк можна виконувати на заготовинах або на готових виробах, на матеріалах різного походження, з плоскою, гладкою або фактурною поверхнею, з рівними чи асиметричними контурами, з різною товщиною та шириною;
  • доступна вартість при високій якості. Рівних аналогів технології UV LED поки що не існує. Тому УФ-друк є унікальним, універсальним, таким, що підходить для широкого спектра робіт. При цьому вартість послуги є порівняно невисокою.


Коли варто обрати UV LED технологію?

Технологія УФ-друку підходить для виготовлення:

  • рекламних банерів, стендів, табличок;
  • елементів корпусних меблів;
  • оригінальної кераміки (плитка, декоративні панелі, інші вироби);
  • унікальних дзеркал;
  • декоративних панелей для обробки поверхонь, елементів з оргскла, акрилу, пластику, металу, деревини;
  • елементів для приладів освітлення, etc..


Також за допомогою UV-друку виготовляються принти, які доступні для читання незрячими людьми.

Замовити УФ-друк в Decorprint

Щоб замовити УФ-друк в компанії Decorprint, зателефонуйте або надішліть онлайн повідомлення. Фахівці нададуть консультацію стосовно всіх нюансів, вкажуть ціну вашого замовлення. Перед тим, як наносити зображення, вам відправлять приклад з візуалізацією. Тож, ви будете точно знати, який результат отримаєте!

Поділитись

Новини по темі: