28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Акумуляторні нікель - кадмієві батареї

  • 18 червня, 2021 18:56

Акумуляторні батареї належать до категорії обладнання, яке складається з декількох акумуляторів. Вони призначені для накопичення, зберігання та витрати енергії. Багаторазове розрядження та зарядження батареї зумовлене оборотністю хімічних процесів, які відбуваються всередині самих АКБ. Акумулятори нікель-кадмієві в Україні представлені широким асортиментом в каталозі нашого інтернет-магазину.

Сфери використання нікель - кадмієвих батарей

Використовуються нікель - кадмієві АКБ багатьма сферами. Наприклад, застосовують лужні акумулятори для альтернативної енергетики. Серед інших сфер:

  • машинобудівництво;
  • медицина;
  • виробництво;
  • косметична сфера та ін.


Переваги

АКБ, зокрема нікель - кадмієві, відрізняються великою кількістю переваг, серед яких слід зазначити:

  • малу чутливість до низьких температур;
  • напрочуд швидкий заряд;
  • використання навіть в тяжких умовах.


Що стосується «мінусів», то їх не так вже й багато. Слід взяти до уваги, що після довготривалого зберігання місткість здатна відновитися після декількох циклів заряду і розряду.

Як обрати лужні акумулятори?

Обираючи АКБ, слід враховувати декілька важливих факторів. Серед них — об’єм, довготривалий період заряду. Не менш важливими є такі показники, як вага та габарити обладнання. Також треба враховувати, в яких умовах буде використовуватися акумулятор, і звертати увагу на зазначений термін експлуатації.

Наша компаній пропонує широкий вибір нікель - кадмієвих акумуляторів, місткість яких становить від 24 А*год. до 1 700 А*год. Окрім того, кожен покупець має змогу обрати, в якому корпусі придбати акумулятор — пластмасовому чи металевому. Також під замовлення можливо виготовлення батарей нестандартних розмірів та за індивідуальною комплектацією замовника.

Під час виробництва наші спеціалісти дотримуються необхідних технічних умов. Всі акумуляторні батареї мають відповідні сертифікати якості. Наші АКБ відрізняються низькою зарядною напругою, високим опором ізоляції, працюють навіть після глибоких розрядів.

Якщо вам необхідно купити лужні акумулятори, обов’язково звертайтеся до спеціалістів компанії «АДС». Вони допоможуть визначитися з найбільш вдалим вибором з урахуванням сфери використання обладнання і побажань замовника. Висока якість акумуляторних батарей, прийнятні ціни, зручні способи оплати та оперативна доставка в будь-яке місто гарантовані
https://ads.ua/ua/akkumulyatornye-batarei.

Поділитись

Новини по темі: