29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Позика без поручителів і довідок на картку за 10 хвилин

  • 12 травня, 2021 9:50

Мур-мяу, весна — це улюблена пора котів. Я теж люблю весну! Коли пригріває сонечко, все розквітає, оживає, складно всидіти на місці.

Якщо ти, також як кіт Тенго, вибираєш швидкий ритм життя, приходь на tengo.com.ua, щоб оформити онлайн кредит без дзвінків і перевірок всього за 10 хвилин. При першому зверненні реально отримати до 20000 гривень.

Хто може взяти кредит без довідок в Тенго?

Тенго — це новий мікрофінансовий сервіс на ринку України. Він пред'являє лояльні вимоги до позичальників і видає кредити без довідок, поручителів і застави. Не важливо навіщо вам знадобилися гроші і в якому фінансовому становищі ви зараз перебуваєте — заявка буде розглянута і схвалена з ймовірністю 98%. На позитивну відповідь Tengo можуть розраховувати студенти, жінки в декреті, пенсіонери, люди з офіційним чи не офіційним працевлаштуванням, військовослужбовці. Головне, щоб у позичальника було українське громадянство. Вік не повинен перевищувати 65 років.

Для оформлення кредиту в Тенго знадобиться:

  • доступ в інтернет для переходу на сайт і подачі заявки;
  • мінімальний набір документів: паспорт та ІПН;
  • карта банку, на яку ви хочете отримати гроші;
  • мобільний телефон: вам будуть відправлені СМС з кодом для реєстрації і повідомлення з відповіддю по заявці;
  • електронна пошта: сюди прийде лист з рішенням по кредиту і прикріпленим електронним договором.


Подати заявку можна з будь-якого пристрою.
 

Як отримати кредит в Тенго?

Якщо ви новий клієнт Tengo, процедура оформлення кредиту може зайняти до 10-15 хвилин. Вам потрібно буде вибрати суму і термін позики, оформити заявку, створити особистий кабінет, підтвердити картку і документи. Запити обробляються автоматично. Гроші переводяться на картку відразу після підписання електронного договору. При повторному зверненні подати заявку можна буде з особистого кабінету всього за 5 хвилин.

Зверніть увагу, що отримати кредит в Тенго можна без фото паспорта. Для цього потрібно мати додаток Дія на смартфоні і один з електронних документів: id-карту або закордонний паспорт. Даний спосіб ідентифікації підвищить до вас довіру з боку компанії і збільшить ймовірність схвалення заявки. Крім цього, щоб підвищити шанси на отримання кредиту, потрібно повністю і без помилок заповнити анкету. Зверніть увагу, що оформити мікропозику можна тільки за своїм номером телефону, за своїми документами і на свою картку.

Що стосується умов, то для всіх клієнтів Tengo доступна сума від 500 до 20000 гривень. Протягом 30 днів кредит потрібно погасити. Відсоткова ставка фіксована — 1% в день. Заявки приймаються 24/7 в режимі онлайн.

Поділитись

Новини по темі: