29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Штучна ялинка - екологічне та сучасне рішення

  • 11 травня, 2021 18:01
Ялинка — це, мабуть, найвідоміша і характерна різдвяна прикраса, без якої не можна уявити Різдва. Тому щороку, згідно з традицією, ялинка з’являється майже в кожному будинку, де святкують Різдво. Протягом багатьох років живі дерева є найбільш популярними, головним чином завдяки їхньому прекрасному запаху та природному вигляду. Однак останнім часом все більшої популярності набувають штучні новорічні ялинки преміум - класу, які за зовнішнім виглядом нічим не поступаються кузенам з лісу, а також мають безліч додаткових переваг. Чому штучна ялинка - більш розумний вибір?. 

Чому варто вибирати штучну ялинку?

Перш за все, щороку, з нагоди Різдва, у лісах вирубують мільйони дерев (переважно ялинки та ялиці), аби ялинка могла з’явитися в кожному домі. Ялинка прикрашає інтер’єри приблизно місяць, після чого її просто викидають у сміття. Тому штучна ялинка підтримує екологічні тенденції — завдяки інвестуванню в штучне дерево одне справжнє дерево має шанс трохи більше дихати. Завжди величезний плюс, якщо покупці мають можливість врятувати довкілля від страждань. 

На додаток, вишукані штучні ялинки виглядають настільки природно, що їх практично не відрізнити від своїх живих колег.

Преміум - ялинки з поліетилену:

  • м’якого, 
  • гнучкого, 
  • приємного на дотик матеріалу


Мають товсті голки на натуральних литих і щільних гілочках, які сконструйовані таким чином, що їх можна легко розташувати в будь-якому напрямку, що допоможе отримати найбільшого розповсюдження, а також дозволить швидко розгорнути й скласти ялинку. Покупці також можуть придбати ялинковий аромат у вигляді ніжної олії, яка змусить будинок все ще відчувати свіжість лісу. Преміум - ялинки коштують дорожче, ніж живі ялинки, але їх довговічність підтверджується гарантією виробника до 12 років! Також варто пам’ятати, що поліетилен — це не тільки міцний матеріал, але й екологічний, оскільки він легко піддається вторинному переробленню, його можна переробити, і в результаті його горіння утворюється вода, вуглекислий газ та азот.

У чому різниця між сучасними штучними ялинками?

Перш за все, штучні ялинки в пропозиції магазинів відрізняються за розмірами — можна легко обрати, як меншу ялинку, яка буде стояти на столі, так і більшу ялинку, що прикрасить велику вітальню. Пропозиція включає традиційні зелені та засніжені дерева, хвоя яких додатково покрита постійним штучним снігом. Деякі ялинки мають вбудовані світлодіодні ліхтарі відповідно до кольору голок, тому користувачам більше не знадобляться додаткові нитки різдвяних вогників. Ціна преміум - ялинки залежить головним чином від розміру та щільності гілок. 

Поділитись

Новини по темі: