25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • В Україні було конфісковано 1,5 тисячі пляшок горілки із зони відчуження

В Україні було конфісковано 1,5 тисячі пляшок горілки із зони відчуження

  • 8 травня, 2021 22:17
Горілка під назву "Атоміків" була призначена для експорту до Великобританії. Славиться вона тим, що виготовлялася з продуктів, які були вирощені на Чорнобильській землі. Знайти більше ніж просто новини можна на тематичному новинному сайті.

Нещодавно українські правоохоронці припинили та вилучили 1,5 тисячі пляшок горілки, яку виготовляли з чорнобильських яблук та води привезеної із зони відчуження. Партія була підготовлена для відряджання до Великобританії.

Чим славиться горілка "Атоміків" в Англії

Виробник стверджує, що саме горілка «Атоміків» стала першим товаром з Чорнобиля, після катастрофи сталася в 1986 році. Виробники впевнені в безпеці продукту і абсолютно не розуміють, чому партія була вилучена, тому зараз з нетерпінням очікують рішення розслідування компетентних органів.

Професор Джим Сміт - один із засновників компанії "Чорнобильський спирт" підозрює, що їх хочуть звинуватити в тому, що вони використовували підроблені акцизні марки. Але в цьому немає сенсу, через те, що продукція, призначена для ринку Великобританії повинна маркуватися не українськими марками.

Науковці та дослідники займаються в Чорнобилі вирощуванням культур, які надалі допоможуть зрозуміти наскільки безпечні вони для людей. Насправді інтерес до новини привернув і місцеві правоохоронні органи. Зараз ведеться розгляд.

Горілка "Атоміків" абсолютно безпечна

Професор Джим Сміт стверджує, що горілка «Атоміків» вперше була спробована у 2019 році та виявилася абсолютно безпечною для організму людини, оскільки відсоток радіації в не був не більше, ніж в будь-який інший горілці.

Горілка "Атоміків" - це спільний продукт українських вчених і вчених з Великобританії, який доводить, що на Чорнобильській землі можна виробляти безпечні для життя людей продукти. Ще 2019 року було заплановано або налагодити вирощування зерна для виробництва алкогольних напоїв, а 75% прибутку від продажу повертати постраждалим районам від аварії.

В цей час ведуться певні наукові роботи, які в недалекому майбутньому дозволять займатися сільськогосподарською діяльністю на території Чорнобиля. Все це в сукупності має величезне значення для країни. Також варто враховувати та нові стандарти, про які багато хто не знає. Більше подробиць в новинах на сайті за посиланням вище. Журналісти постійно відстежують нові події та діляться інформацією з читачами.

Поділитись

Новини по темі: