23 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Металокерамічні обігрівачі: переваги обладнання

  • 3 травня, 2021 10:10
Керамічні нагрівачі - це пристрої, виготовлені з натурального матеріалу з використанням самих передових технологій. Вони володіють винятковими тепловими властивостями й унікальними естетичними якостями. Серцем і душею системи опалення є складний електронний блок управління. Керамічні нагрівачі не створюють електромагнітного поля! Ви можете тут ознайомитися з представленими обладнання.

Технологічні новинки

Керамічні радіатори мають емальоване покриття різних кольорів, яке покриває всю поверхню пристрою. Новітні технології й велика маса дозволяють накопичувати тепло, яке поступово виділяється.

  • Вуглецеве волокно, що використовується в керамічних нагрівачах, є гнучким матеріалом, який не окислюється, не створює магнітне поле, не змінює свої розміри через зміни температури.
  • Цей матеріал також не вимагає обслуговування.
  • Його високий опір забезпечує значну економію енергії для тієї ж теплотворної здатності.


Терморегуляція в цих радіаторах відбувається через кімнатний датчик і електронний блок управління. Система автоматично реагує, підтримуючи потрібну температуру.

Керамічний нагрівач

Він ідеально підходить для використання у ванних кімнатах, де його простота використання та індивідуальні панелі роблять його відмінним як окремий предмет меблів. Керамічний нагрівач складається з сердечника з вуглецевого волокна, що містить нагрівальні волокна, які гарантують виняткову довговічність і економію. Пристрої відмінно працюють в поєднанні з фотоелектричними системами.

Базова модель оснащена вимикачем, який може бути інтегрований в бездротовий термостат. Немає підключення до водопроводу. Не вимагає обслуговування, не викликає забруднення, машина дуже ефективна.

Нагрівальні панелі не створюють електромагнітного поля.

  • Простота установки.
  • Не має підключення до водопровідної мережі.
  • Не вимагає обслуговування.
  • Висока ефективність.
  • Не викликає забруднення.
  • Не виробляє електромагнітне поле.


Ця модель відрізняється дуже малою товщиною. Його розміри роблять його ідеальним для будь-якої кімнати. Емальовані керамічні пластини прикріплені безпосередньо до внутрішніх нагрівальних елементів з вуглецевого волокна.

Керамічні обігрівачі були розроблені німецькою компанією спеціально для будинків і квартир, спроєктований і оформлених з урахуванням принципів сучасного дизайну. Вони поєднують в собі переваги нагрівання печі та, отже, є джерелом довгострокового теплового випромінювання.

Поділитись

Новини по темі: