25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Транспортування ліків і медичних препаратів

  • 16 квітня, 2021 12:09
Пандемія триває вже більше як рік і досі не припиняється. Існує величезний попит на тести та інші медичні матеріали, необхідні під час пандемії. Яке саме значення має у всьому цьому логістика? Ви можете за цим посиланням звернутися на офіційний сайт.

Важливість логістичних компаній в медицині

Транспортування ліків і медичних матеріалів дуже вимоглива. Перераховані товари дуже схильні до зміни температури. Тому часто потрібно сталість і постійний контроль під час перевезення. Компанія має менші рефрижератори вантажопідйомністю до декількох тонн, які підходять для такого типу транспорту. В епоху пандемії транспортування такого типу матеріалів часто вимагає експрес - доставки.

  • Не будемо забувати й про те, що таке перевезення, особливо матеріалів, пов'язаних з пануючою пандемією, вимагає спеціальних дозволів/ документів.
  • Це повинно запобігти чорній торгівлі товаром, що характеризується величезним попитом.
  • За відсутності документів, таких як рахунок-фактура, супровідний лист, накладна або окремий дозвіл відповідних установ, товар може бути реквізований.


Тести на коронавірус є одним з найбільш важливих матеріалів, імпортованих під час пандемії. Ось чому так важливо адаптуватися до транспортних вимог. Погано підготовлені випробування для транспортування можуть призвести до фальсифікованих результатів. Сьогодні всі питання ви можете обговорити з менеджерами транспортної компанії.

На що звернути увагу

Як бачите, транспортування медикаментів не так проста. Повинен бути належним чином, пристосований автомобіль для перевезення, багато документів. Тому логістика відіграє дуже важливу роль в медицині. У разі розглянутого транспорту, немає ніякої помилки. Невиконання вимог призводить до зменшення дії ліків або до повного позбавлення їх ефективності.

Транспортні засоби для перевезення медикаментів, що знаходяться в розпорядженні компанії, оснащені охолоджуючим агрегатом. Простір вантажного відсіку автомобіля оснащено системою контролю температури, яка дозволяє роздрукувати діапазон температур, що виник під час подорожі від місця навантаження до місця доставки за вказаною адресою.

Препарати додатково транспортуються в спеціальних ізотермічних контейнерах з використанням сухого льоду або охолоджуючих картриджів. Ці контейнери виготовлені з пінополістиролу різної товщини стінок, в залежності від необхідної температури для окремих ліків.

Поділитись

Новини по темі: