19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Інтернет
  • Прогноз погоди в Чернівцях на місяць: синоптики обіцяють морози

Прогноз погоди в Чернівцях на місяць: синоптики обіцяють морози

  • 7 лютого, 2021 22:17
Погода на наступний місяць в Чернівцях обіцяє бути по-справжньому зимовою. Чернівчан чекають в лютому сильні морози, сніги, ожеледиця. Тільки наприкінці лютого погода в місті стане трохи м’якшою, як свідчить прогноз погоди на місяць в Чернівцях, складений сайтом “Погодник”.

Так, в суботу, 6 лютого, в місті падатиме сніг. Температура повітря вночі опуститься до -6 °C, вдень буде не набагато тепліше - -2 °C. В неділю, 7 лютого, в Чернівцях продовжуватиме падати сніг, температура повітря становитиме -5 °C - 4 °C. Також віятиме досить сильний південно-східний вітер зі швидкістю 5,6 м/с.

погода Чернівці місяць

В понеділок, 8 лютого, в Чернівцях знову сніжитиме, вночі температура повітря опуститься до -3 градусів, вдень очікується 1 градус тепла. 9 лютого в місті буде ясна погода без опадів. Однак вже 11 лютого повернеться сніг і сильно похолодає. Температура повітря вночі становитиме 8 градусів морозу, вдень — -1 градус. До кінця тижня в місті пануватимуть люті морози — до -11 °C вночі, і -5 °C вдень. Очікується також невеликий сніг, який йтиме кілька днів.

Середина лютого в Чернівцях також буде досить холодною. Температура повітря вночі опускатиметься до -9 градусів, вдень синоптики обіцяють теж мінусові температури - -3 °C - -1 °C. З 18 лютого в Чернівцях почнеться невеликий сніг. Втім, снігом засипатиме місто кілька днів.

Температура повітря вночі коливатиметься від -7 до -5 градусів, вдень стовпчик термометра підніметься максимум до 0 градусів. З 21 лютого опади припиняться і дещо похолодає — вночі очікується до 8 градусів морозу. Однак вдень температура повітря коливатиметься близько нуля.

Кінець лютого в Чернівцях обіцяє сніжну морозну погоду. З 25 лютого в місті почнеться сніг, який падатиме кілька днів. Температура повітря в останні дні лютого очікується -5 градусів вночі, і близько 0 вдень.

Початок березня у Чернівцях не принесе весняного потепління. Погода в місті буде досить холодною і швидше зимовою — стовпчик термометра опускатиметься до -7 градусів вночі, вдень очікується невеликий плюс — до 2 градусів тепла. З 3 березня в Чернівцях почнеться дощ, який литиме кілька днів.

Геомагнітна активність в лютому буде в межах норми, окрім деяких днів. Так, 7 лютого очікується підвищення геомагнітної активності до 4 одиниць, це може негативно позначитися на самопочутті чутливих до магнітних бур людей.

Тож погода на наступний місяць в Чернівцях буде морозною, сніжною і досить суворою. Стовпчик термометра в Чернівцях рідко підіймається вище за 0 градус. Натомість декілька днів будуть по-справжньому холодними — очікується до 11 градусів морозу.

Поділитись

Новини по темі: