25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Як взяти кредит на картку, якщо пішов у прострочення?

  • 11 січня, 2021 16:36

Прострочення по кредиту більше не привід для відмови в новій мікропозиці! За таким принципом працює новий сервіс Тенго. Ви можете отримати онлайн-кредит на картку, навіть якщо у вас вже є один або два відкритих кредитів в інших МФО. Отримані гроші можна використати на погашення проблемної заборгованості.

Муррр! Все так просто, що аж співати хочеться! Мяу-муррр!

На яких умовах надаються позики боржникам?

Кредит з простроченням в Тенго можна отримати на тих же умовах, що і звичайний кредит:

  • мінімальна сума: 500 гривень;
  • максимальна сума: 15000 гривень;
  • термін погашення: від 1 до 30 днів;
  • ставка: 1% на всі кредити;
  • пролонгація: 3, 7, 15 днів.


У Тенго взяти кредит з простроченням можна тільки за паспортом і кодом. Ніяких інших документів надавати не потрібно. Сервіс видає позики без дзвінків, застави і поручительства. Крім документів вам також знадобиться мобільний телефон, електронна пошта і картка будь-якого банку. Позичальником може стати людина у віці від 18 до 65 років.

Зверніть увагу, що ставка 1% діє як на перший, так і на наступні кредити. Розрахувати вартість позики можна самостійно або використовуючи кредитний калькулятор.

Приклад розрахунку відсотків по кредиту:

  • сума: 5000 гривень;
  • термін: 10 днів;
  • ставка 1%.


У такому випадку вартість кредиту складе 500 гривень. Всього до кінця терміну позичальникові потрібно буде повернути 5500 гривень.

Чому можуть відмовити в кредиті з простроченням?

Тенго досить лояльно ставиться до своїх клієнтів і завжди намагається йти їм назустріч. Тут ви зможете отримати фінансову підтримку в найскладніших ситуаціях:

  • коли потрібно здійснити щомісячний платіж по кредиту в банку, а у вас немає достатньої суми;
  • коли в МФО немає послуги пролонгації;
  • якщо ви хочете швидше погасити мікропозику, щоб уникнути пені та штрафів.


Для отримання грошей достатньо подати заявку, зазначивши суму, термін кредиту, а також особисті дані і реквізити картки. Заявка відразу ж буде відправлена ​​на обробку. Через 5-7 хвилин прийде відповідь.

У яких випадках можна отримати відмову? Коли у позичальника дуже багато прострочень за кредитами в МФО і занадто проблемна заборгованість в банку. Коли клієнт допустив помилки при заповненні анкети: одна неправильна цифра в ІПН може стати приводом для відхилення заявки. Якщо позичальник не відповідає умовам за віком та місцем проживання. Якщо картка, реквізити якої були вказані в анкеті, прострочена або оформлена на іншу особу. Якщо позичальник намагається оформити кредит за чужими документами.

Якщо все вищеперелічене вас не стосується, можете сміливо розраховувати на схвалення позики, навіть якщо є одне чи два незначних прострочення в інших фінустановах.

Заходьте на Tengo.com.ua, щоб взяти найвигідніший кредит на картку. Але будьте готові, що з вами буде працювати милий рудий котяра — символ сервісу Тенго. Він любить співати, посміхатися і приймати гостей. Шепніть йому на вухо, скільки вам потрібно грошиків і не встигнете отямитися, як сума буде вже на банківській картці! Бажаємо успіхів!

Поділитись

Новини по темі: