19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Як правильно обирати дитячий одяг?

  • 26 грудня, 2020 23:14

Діти — це не лише радість для батьків, але й маленькі люди, що живуть разом з нами в цьому величезному, не зрозумілому для них світі. Їм, як і дорослим, хочеться бути найкрасивішими та найрозумнішими. І якщо у дорослого ці бажання приглушені і мають скоріше підсвідомий характер, то для малюків визнання і любов оточуючих нерідко є самоціллю.

Для того, щоб досягти бажаного, дітьми можуть використовуватися всі доступні методи: від переконання батьків, гарної поведінки до, як не дивно, одягу. Всі малюки та підлітки хочуть, щоб їх дитячий одяг був яскравим, сучасним та модним, а батьки з практичних міркувань намагаються підібрати дитині речі, які складно забруднити або порвати.

Ці тенденції виробники дитячого одягу прекрасно знають і, звичайно, враховують при розробці моделей для дітей. Крім того, вибираючи та купуючи дитячі речі, потрібно розуміти, що діти чутливі до подразників, якими є синтетичні тканини. Саме тому тканини з синтетичними домішками на виробництвах, які використовуються для дитячого одягу, проходять декілька рівнів контролю якості. Це допомагає уникнути можливих непорозумінь зі здоров"ям дітлахів у майбутньому.

Звичайно, синтетичні тканини достатньо досконалі, щоб не викликати алергічних реакцій навіть у дітей, однак, батьки вважають за краще одягати малюків в натуральний льон, бавовну, джинс і шерсть. Виняток становить верхній дитячий одяг, до складу якого може входити поліестер, синтепон і холофайбер. Продавці та власники дитячих магазинів також знають про це. Представники інтернет-магазину дитячого одягу намагаються врахувати всі побажання батьків і дітей. Купуючи дитячі товари у постачальників, фахівці магазину підбирають найбільш якісні варіанти, навіть, якщо це позначиться на ціні товару.

Якість дитячого одягу для малят та підлітків — найважливіший фактор, яким варто керуватися, вибираючи речі для дитини. Українським батькам залишається знайти хороший інтернет-магазин і вибрати матеріал і фасон дитячого одягу, ґрунтуючись не тільки на своїх смаках, а й орієнтуючись на смаки дитини, якій належить носити куплені речі. Втім, діти та підлітки часто копіюють батьків, тому вибір фасону може збігатися. Відносно матеріалу батькам варто звертати увагу на кілька основних вимог:

  • по-перше, якість і міцність дитячого одягу,
  • по-друге, хімічний склад, адже шкіра дитини повинна дихати, а деякі тканини не дозволяють цього робити.


Пам"ятайте, що занадто легко провітрювана тканина може створити поле для виникнення негативних ефектів, застуди та нежить.

Поділитись

Новини по темі: