18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Що чекати від погоди в Кривому Розі в найближчий місяць?

  • 26 листопада, 2020 21:33

Листопад підходить до кінця, і все більше відчувається наближення зими. Перший сніг випав практично у всіх регіонах країни, в тому числі в Кривому Розі. Вночі температура повітря опускається нижче нуля, а вдень стовпчики термометрів показують переважно плюсові значення. Коли вдарять сильні морози? Погода в Кривому Розі на місяць? Про це ви дізнаєтесь з прогнозу Погодніка на 30 днів.

В кінці листопада, як і в першій половині грудня, в Кривому Розі переважає сіра похмура погода. Для цього періоду характерно затягнуте хмарами небо, невеликий дощ або сніг. Частим явищем є тумани. Вони можуть затримуватися на весь день.

Кінець року в Кривому Розі характеризується невеликою кількістю опадів. За місяць їх випадає не більше 49 мм. Що стосується сніжного покриву, то навіть в грудні він утворюється досить рідко. Сніг, який випадає в кінці листопада або в грудні, тане дуже швидко. Крім того, в кінці осені - початку зими температура повітря в цьому місті досить нестійка. Часто вона перевищує нульову позначку. Це стосується не тільки денної, а й нічної температури повітря. В середньому днем ​​вона становить 4 ° тепла, а вночі - 2 ° вище нуля. Не виключаються різкі температурні перепади. Найнижча температура повітря, яка була зафіксована в грудні, становить 24 ° морозу, а найвища - 14 ° тепла.

Особливістю погоди в Кривому Розі є підвищена вологість, яка зберігається цілий рік. В середньому вона становить 65%. Через це будь-який похолодання стає більш відчутним. Занадто сильні вітри в цьому місті не буває. Їх максимальна швидкість - близько 8 метрів за секунду. В середньому цей показник становить 4 метри за секунду.

погода ни місяць в Кривому Розі

Погоднік повідомляє, що в найближчий місяць в Кривому Розі буде переважати нестійка погода. Сильних морозів і снігопадів поки що не очікується. До 27 листопада в цьому місті буде переважати сонячна погода.

Денна температура повітря складе близько 7 ° тепла, а нічна - близько 0. 28 і 29 листопада прогнозується дощ, а температура повітря залишиться без змін. З 30 листопада очікується припинення опадів і зниження нічної температури повітря до 2 ° морозу. З 9 по 11, а також з 16 по 19 грудня буде йти дощ. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть плюсову температуру повітря. Вночі вона буде знижуватися максимум до 3-4 ° морозу.

У найближчі 30 днів в Кривому Розі очікується 11 сонячних, 9 дощових і 10 хмарних днів.
Прогноз підготовлено сайтом Погоднік.

Поділитись

Новини по темі: